2777
2789
عنوان

از كجا بفهمم شيرخوارم گشنه است

101 بازدید | 10 پست

پسر من دو ماه و سه هفتشه هم شيرخودمو ميخوره هم شيرخشك از كجا بفهمم گرسنه است؟ و تو چه وعده هايى شير بدم. ماماناى با تجربه نظر بدين. 

خر دو ساعت باید شیر بدی اگه شروع به گریه کردن بکنه یعنی از گشنگی کشتیش

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه ای ک  گرسنه باشه ی جور خاص نق میزنه همش دهنشو باز میکنه یا دسشو میخوره بچه من ک لبه بالششو میحورد😂بعد خوابش عمیق نمیشه هی تکون میخوره و نق میزنه و دسشو محکم مشت میکنه بعدم برنامه خاصی نداره بجت هروقت گرسنس بهش بده ولی اول ممه بخوره ی ربع صبر کن شیر خشک بده باهم بدی دلپیچه میکیره

دیگه باید دستت اومد باشه عادت غذایی شو شما هر یکساعت ونیم یکبار انگشتتو  رو بزار اطراف دهنش اگه دهنشو بازکرد بخوره دنبال ممه گشت که گشنه بوده اگه نخورد سیره. وقتی ام دستاشو محکم مشت میکنه یعنی گشنشه

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
خر دو ساعت باید شیر بدی اگه شروع به گریه کردن بکنه یعنی از گشنگی کشتیش

هر دو ساعت نميخوره، من الان هر سه ساعت ميدم بين ٨٠ تا ١٢٠ سى سى ميخوره . يه وعده شيرخودم و بعد يه وعده شيرخشك ميدم. شيرخودمم ميخوره بعدش ٢.٥ تا ٣ ساعت بعد غذا ميخاد. يعنى كم ميخوره؟ 

هر دو ساعت نميخوره، من الان هر سه ساعت ميدم بين ٨٠ تا ١٢٠ سى سى ميخوره . يه وعده شيرخودم و بعد يه وع ...

دکتر به ابجیم گفته بود هر دو ساعت بده قبل از این که شروع به گریه کردن بکنه 

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 
شیر خشک چه زمانی میدی؟؟

من يك وعده شير خودمو ميدم مثلا يك ربع مى مى ميخوره بعد شيردوشيده اون يكى سينه رو بهش ميدم مثلا ٥٠ سى سى  اينا ميشه يك وعده. 

بعد ٣ ساعت بعد شيرخشك ميدم ١٢٠ تا درست ميكنم هر چيشو خورد معمولا ٨٠ ٩٠ تا ميخوره 

شبا هم كه زياد ميخابه مثلا ٤ ساعت اينا ميخابه بعد از اين وعده ها