2777
2789

خانوما سلام.لطفا هرکی میدونه راهنماییم کنه..دو سه فته ای هستش که پسر ۹ ماهه م روی ساق دست وپا وروی دستش جوشهای خیلی ریز وقرمز در میاد بعضی مواقع خ کمه وبعضی وقتا یهو زیاد میشه بخصوص رو ران پاش..اصلا خداروشکر تب وعلایمی هم نداره..به خاطر کرونا میترسم ببرم دکتر..زنگ زدیم دکترش میگه اگه تب نداره پس جای نگرانی نیس..حساسیته..پماد کالاندولا بزن براش..غذاشم بیشتر فرنی وسوپ وشیر با بیسکوییت مادره..لطفا اگه تجربه ای دارین راهنماییم کنین..نگرانم.خیلی ممنون عزیزان

الرژیه عزیزم دقت کن بهش چی دادی

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الرژیه عزیزم دقت کن بهش چی دادی

خانمی ممکنه از شیر گاو که تو فرنیش میریزم باشه..ولی من حدود ۳ ماهه فرنی میدم  تازگیا اینطور شده؟!ممکنه زیاد لباس میپوشونم یا جای خوابشو گرم میکنم از اونم باشه ؟؟

آلرژی غذایی دختر منم داشت مردم ازبس رعایت کردم هیچی نخوردم و شکر خدا با کمک برنامه غذایی و دکترخوبش ...

خانمی ممکنه از شیر گاو که تو فرنیش میریزم باشه..ولی من حدود ۳ ماهه فرنی میدم  تازگیا اینطور شده؟!ممکنه زیاد لباس میپوشونم یا جای خوابشو گرم میکنم از اونم باشه ؟؟

خانمی ممکنه از شیر گاو که تو فرنیش میریزم باشه..ولی من حدود ۳ ماهه فرنی میدم  تازگیا اینطور شده ...

کلاً هر موقع دونه میزنن باید. یکمی پوستشو بکشی اگه سفید. شد مسئله مهمی نیست ولی اگه تهش قرمز. موند باید پیگیری کنی

اگه سه ماهه میدی که نه از شیر نیست برای آلرژی مدفوع اش لزج میشه یا بی قراریش زیاد

ولی ممکنه عرق سوز باشه

یکمی آب جوشیده سرد شده با جوش شیرین قاطی کن با پنبه تمیز بزن روش اگه عرق سوز باشه میره

راستی بخاطر دندون درآوردن هم دونه میزنن بخصوص قسمت ران پاش

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
کلاً هر موقع دونه میزنن باید. یکمی پوستشو بکشی اگه سفید. شد مسئله مهمی نیست ولی اگه تهش قرمز. موند ب ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم از راهنمایی کاملت.خدا خیرتون بده.حتما امتحان میکنم این راهها رو.بازم ممنون خانمی💜

خیلی خیلی ممنونم عزیزم از راهنمایی کاملت.خدا خیرتون بده.حتما امتحان میکنم این راهها رو.بازم ممنون خا ...

قربونت 

از طرف من نینیو ببوس😘💗💗💗

خانمی ممکنه از شیر گاو که تو فرنیش میریزم باشه..ولی من حدود ۳ ماهه فرنی میدم  تازگیا اینطور شده ...

آره عزیزم لبنیات و مواد آلرژی زا رو باید قطع کنی هرچقدر رعایت نکنی وضعش وخیمتر و دیرتر خوب میشه دکتر برای دخترم شیر خشک هایپوآلرژیک تجویز کرد ببلاک اچ آ ک فرنی و هرغذایی ک شیر میخواستو بااون دادم خودمم بشدت رژیم داشتم و شیرخودمو   میدادم الان کامل رفع شده خداروشکر

کلاً هر موقع دونه میزنن باید. یکمی پوستشو بکشی اگه سفید. شد مسئله مهمی نیست ولی اگه تهش قرمز. موند ب ...

عزیزم همه ی آلرژی ها ک مدفوع لزج نمیشه بعضی ها پوستیه بعضی ها گوارشی.  و یسری تنفسی دخترمن پوستی بود و دون میزد مدفوعشم کاملا طبیعی بود االانم خوب شده چون رعایت کردم و از مواد آلرژن پرهیز کردیم هرچقدر دیرتر بفهمی و اقدام کنی برای درمان دیرتر خوب میشه یاشایدم تاهمیشه خوب نشه 

عزیزم همه ی آلرژی ها ک مدفوع لزج نمیشه بعضی ها پوستیه بعضی ها گوارشی.  و یسری تنفسی دخترمن پوست ...

آره عزیزم ولی اگه دقیق بخونی نوشتم یا با لزج شدن مدفوع یا بی قراری همراهه

کلاً یه علامت نداره عموماً چندتا علامت با همه یا حالا تنگیه نفس و خس خس یا کهیر و دونه یا لزج شدن مدفوع حتی یه زخم بدون علت یا قرمزیه چشم و اطراف بینی و دهان

ولی استارتر به طور قطعی نمیدونه که آلرژیه یا نه

و هر دونه ای هم که آلرژی نیست

اما خب منطقی اش اینه آزمایش بده 

ممنون از توجهت😘💗💗💗