2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این یخچال😫

517 بازدید | 18 پست

۵ ماهی میشه دوقلو الکترو استیل خریدیم کار میکنه در حد هواپیما (البته الان حسابی بزرگش کردم) میره رو مخم .

نیم ساعت میره رو اتومات بدون صدا کار میکنه بعد دوباره افتضاح صدا میده کسی اینجوری تجربه داشته کاری کرده باشه برای کمتر شدن صدا

برای چیزی که ۵ سال بعد؛۵ دقیقه هم بهش، فکر نمیکنی حرص نخور.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من دوقلو نیس ولی کلا خیلی صدا میداد

یکیو اوردم دید پشت فریزرش ی سیم بهش میخوره اون صدا میده سیمو ورادشت با فاصله جوش داد الان خوبه

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

زنگ بزن نمایندگی خب

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
الکتر استیل یخچال خوبیه ولی صداش زیاده.مادرشوهرم داره دیدم

آی بابا 

سامسونگ داشتم ماه  صدا نداشت خودشم میوه توش بعد یه ماه هم تازه بود 

اینو میوه میذاری دو روز دیگه داغونه 

یخچال خواهر منم صدای هلی کوپتر میده. کم کمک به صداش عادت میکنی  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
زنگ بزن نمایندگی خب

زنگ زدم تا فهمید تو مدت گارانتیه گفت چیزی نیست طبیعیه 

حالا اگه میگفتم سه ساله خریدم حتما یه عیب میذاست روش

مایخچال فریزرالکترواستیل یکساله خریدم صداش آزاردهنده نیس

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
مایخچال فریزرالکترواستیل یکساله خریدم صداش آزاردهنده نیس

آخه من قبلن سامسونگ داشتم اصلا صدا نمیداد اینه خنگ نمیدونم چرا این جوریه  فریزرش صدا نمیده فقط یخچال