2777
2789

تا وقتی فکر میکنید خدا حرفتون رو نمیفهمه از هیچکس نباید انتظاری داشته باشید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر یارب تو لبیک ماست....جواب داده شما نگرفتی....چون اونی که تو ذهن خوته انتطار دارید....در حالی که ا ...

یعنی صلاح من اینه که یه عمر حسرت مادر شدن رو به دلم بکشم

حرف مردم انگشت نما شدن که این بچه دار نمیشه

یعنی صلاح من اینه که یه عمر حسرت مادر شدن رو به دلم بکشم حرف مردم انگشت نما شدن که این بچه دار نمیش ...

تقریبا بیشتر ناباروری قابل درمانه...مشکل اگر از طرف اقاست دکتر محبوبی اردکان...وطب سنتی خیراندیش...

تقریبا بیشتر ناباروری قابل درمانه...مشکل اگر از طرف اقاست دکتر محبوبی اردکان...وطب سنتی خیراندیش...

همه راه ها رو رفتیم به در بسته خوردیم شش ساله منتظر یه معجزه ام اما خدا دوسم نداره

تو تنها نیستی  منم یه دعایی دارم هرچی به خدا میگم‌درست نمیشه 😔

باور کن خیلی ها اینجورین منم یه نمونه دیگشم 😔😔

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲