2777
2789
عنوان

مامانایی ک نی نی ازشیر گرفتید

74 بازدید | 11 پست

بیاید کمک و راهنمایی پسرم تیر دوساله میشه میخام از الان از شیر بگیرم چون میگن تابستون سخته 

هر راهنمایی دارید دریغ نکنید بچه های شما راحت پذیرفتن?

سوال منم هست پسرم یک سالو 8 ماهشه میخام از شیر بگیرمش ولی حوصله ندارم چون خیلی وابستس بعدشم خیلی اذیت میکنه میگم فعلا بزار بخوره ببینم چی میشه

خدا بگم چیکارت نکنه نی نی سایت اخه اینم اسم کاربری بود تو قبول کردی 😠😠😠 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفاً جواب منو هم بدید ۲سال و۸ ماهش هستش شیر گاوی میخوره فقط شبها خیلی وابسته هستش حتماً حتماً باید بخوره تا بخوابه اگه بهش ندیدم گریه شدید میکنه چکار کنیم دیگه نخوره ساعت ۱۲ غذا هم میخوره اما حتماً باید شیر بخوره لطفاً راهنمایی بفرمایید ؟؟؟

خدایا آن ده که آن به 

پسر من خیلللای وابسته بود جوری که همه میگفتن خدا صبرت بده با از شیر گرفتنش 

ولی خیلی راحت جدت شد یه روز صب از خواب پتشد جی جی میخوتست گفتم اوف شده تا شب خوب نمیشه بزرگ شدی جی جی فقط شبا وقتی هوا تاریک شد یکم نق زد ولی سرگرمش ردم یک ماه ونیم شیر روزو ازش گرفتم بعدشم شیر شب و 

خدایابودن همسرو فرزندم برام تا اخر دنیا بسه  دیگه هیچی ازت نمیخوام 
لطفاً جواب منو هم بدید ۲سال و۸ ماهش هستش شیر گاوی میخوره فقط شبها خیلی وابسته هستش حتماً حتماً باید ...

وای شما دیگه خیلی بد عادتش کردی

خدا بگم چیکارت نکنه نی نی سایت اخه اینم اسم کاربری بود تو قبول کردی 😠😠😠 
لطفاً جواب منو هم بدید ۲سال و۸ ماهش هستش شیر گاوی میخوره فقط شبها خیلی وابسته هستش حتماً حتماً باید ...

خب بزار بخوره چه عیبی داره برعکس کلسیم شیر شبا کامل جذب میشه فقط تا جایی که میتونی با مصلحش بده بهش که هم عسله هم خرما

خدایابودن همسرو فرزندم برام تا اخر دنیا بسه  دیگه هیچی ازت نمیخوام 
خب بزار بخوره چه عیبی داره برعکس کلسیم شیر شبا کامل جذب میشه فقط تا جایی که میتونی با مصلحش بده بهش ...

آخه دیگه شب چند بار تا صبح میخوره بعدم شبا هنوز پوشک هستش

خدایا آن ده که آن به