2777
2789

قبلا هم تاپیک زدم 

دوستان تروخدا مسخره نکنید فقط به نیت کمک بهم تاپیک بزنید

من خیییییلی خییییییییییییییلی خیییییییییییییلی

بطرز بیمارگونه شکاکم

طوری ک حتی فکرشم نمیکنید من شکاکم بی نهایت

شوهرم گفت من خیلی خوابم میاد و شب بخیر نتش رو خاموش کرد و آف شد

چند دقیقه بعد با گوشی سادش اس فرستاد ک خیلی دوستت دارم

خدا شیطونو لعنت کنه

انقدر که بد دل و سیاه دلم حس کردم به یکی دیگه فرستاده اینو اخه قبل از خواب ب من گفت دوستت دارم

دوباره خوابید با پیامک برام فرستاد ک دوستت دارم!!!!!

از وقتی فهمیدم زن همکارش خیلی سعی کرده بهش نزدیک بشه شکاک شدم

و دیدم یکم چشاش شیطونه دیگه کلا شکاکیتم به بیماری تبدیل شده

هی حس میکنم یکی از من خوشگل تر ببینه همش دلش براش آب میشه

تروخدا خواهشا کمک کنید منم براتون دعا میکنم😔😔😔خواهرانه

من هیچکس رو ندارم بهم ارامش بده و دلداری بده ن خواهری ن برادری هیچکی

هییییی.

حس میکنم دارم زندگیمو خراب میکنم با دستای خودم.

نامزدم مردیه ک توجه همه رو جلب میکنه

میگه ب هیچ عنوان نباید ن با کسی ارتباط داشته باشیم ن جایی بریم

من اکثر جاها ک رفتم یا زن همکارام بهم پیام دادن یا دختراشون دیدم بد شده.من اصلا خانواده شوهرمو ندیدم و نمیشناسمشون فقط روز عقدم دیدم

خالشو بیرون ببینم نمیشناسم اجازه رفت امد نمیده میگه زیاد تمایل ندارم.فقط برو پیش مامانت 

دقت هم کردم وقتی با خاله هام صحبت میکنم ی جور میشه.

دلم براش میسوزه از دست من دیگه خسته شده من اوایل به روش نمیاوردم الان از کنار یه دختر رد میشیم خودش میگه به منطقه ی خطر نزدیک شدیم ببین سرم پایینه ها دوباره تهمت نزنی بهم.تروخدا سر افطار و سحر دعام کنید منم یه محتاجم مدل احتیاجمم به دعاتون این شکلیه😔😔

لطفا برای خوشبختیم یک صلوات بفرستید😙😙🤗

عزیرم بزو پیش روانشناس مشکلتو باهاش درمیون بذار

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@سبز_روشن   

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

دعات میکنم عزیزم 

ولی کاش زودتر خودتو اصلاح کنی 

من یکی از خاله هام واقعا از شوهرش سرتره اما از بس روش حساسیت و شکاکی نشون داده ک هرجا بره دنبالشه 

کارشون ب جایی رسیده شوهرخالم خیلی از دستش خسته شده همش ب بابابزرگم پیامک میزنه دخترتون روانیم کرده 

بیچاره خیلی محدودش کرده حتی نمیزاره سرکار بره

به نظرم شوهرتون بیشتر از شما شکاکه...

بعدم تو سرش فرو کن که مردی رو که دلش بره نمیخوام..چقدر اعتماد به نفس داره همسرتون و چقدر اعتماد به نفس اضافه شما بهش دادین که فکر میکنه همه دنبالشن..

شما هم تمرین کن اذیتش نکن دیگه

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍

اینکه شکاکیت شماهم بیمارگونه شده حرفی نیست اما رفتارهای همسرت هم منطقی نیست یعنی چی که خونواده همسرت رو یه بار دیدی!!! یعنی چی که مایل نیستم ؟ چه لزومی داره به تو اول کاری بگه همه خاطرخواه من میشن و....بنظرم هر دو باهم برید پیش روانشناس.جدی هم بگیرید قضیه رو

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
به نظرم شوهرتون بیشتر از شما شکاکه... بعدم تو سرش فرو کن که مردی رو که دلش بره نمیخوام..چقدر اعتماد ...

خییییییلی اعتماد ب نفس داره بشدت

😂😂😍اسم آیدیت چه بامزس😍😍خیلی باحاله.

لطفا برای خوشبختیم یک صلوات بفرستید😙😙🤗