2777
2789
عنوان

ديدين كسي گونه بكاره ولي قيافش

137 بازدید | 23 پست

مصنوعي نشه و پلاستيكي نباشه خيلي صورتم لاغره دارم ديوونه ميشم 😢

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت پروتز هست؟یا ژل ؟ من هر دونوعش رو دیدم که خیلی طبیعی و خوب شده

ژل منظورمه پروتز مگه همون نيس?

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
نچرال  باشید    

اينقد نچرال م كه ديگه دارن ازم ايراد ميگيرن زنداداشم بهم گف قيافت تكراريه چرا به خودت نميرسي

نه پروتز دائمی هست و عمل داره 

جداً بعد كجا انجام داده بودن ميشه بيشتر توضيح بدي

اينقد نچرال م كه ديگه دارن ازم ايراد ميگيرن زنداداشم بهم گف قيافت تكراريه چرا به خودت نميرسي

به خودت برس ولی قیافتو  تغییر  نده نظر دیگرانم  برات مهم نباشه خیلیا  خیلی چیزا  میگن  

به خودت برس ولی قیافتو  تغییر  نده نظر دیگرانم  برات مهم نباشه خیلیا  خیلی چیزا& ...

فوق العاده شيك ميگردم ولي چون تاتو و عمل ندارم گفت😢

من شیراز هستم پیش دکتر افشین باقری

خودتون انجام دادين ?بعد هزينش چجوريه من زاهدانم ميشه شمارش رو بگيرم و تلفني وقت بگيرم

به تخمدان  چپت  سلیقه نداره تو عالیییی اصلا هم نظر اون مهم نیست چون اون تو نیست  خب&n ...

اره از لجش گفت ميدونم 😢