2777
2789
عنوان

وای خیلی ترسیدم

266 بازدید | 16 پست

هنذفری داشتم الان هنذفری برق داشت داشت برق میگرفتم وای اگه میمردم چی😰یا خدایی نکرده کر میشدم😱😱

التماس دعا دارم انشالله همتون به هرچی میخواید برسید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه اصطحکاک  بود خواهر. برقش کجا بود 😃 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

😕

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ب خیر گذشت😍

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷
هیچ وقت از هندزفری وقتی گوشی تو شارژ هست استفاده نکنید موارد فوتی چند مرتبه خوندم

وای آره 😱😱😱😱

التماس دعا دارم انشالله همتون به هرچی میخواید برسید🌹
واقعا آخه تاحالا اینجوری نشده

همیشه که قرار نیست اینجوری بشه عزززم. نترس. فقط شوک بهت وارد کرده .من با در تاکسی ها مشکل دارم😃وقتی بخوام سوار بشم یا پیاده بشم عین منگولها اول با کیفتم یا با آرنجم دست میزنم به دسته بعد در رو باز میکنم .البته اخرش برق منو میگیره ها😃😃😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !