2777
2789
عنوان

چادری ای راضی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 58 پست
عزیزم چادری هستی شما  افرین

بله عزيزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزيزم البته بعضي وقتا هم مانتويي

واقعا؟؟؟😳😳😳

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
چادری نشو پشیمون میشی اگ حجابت بد نباشه بقیه هم بد نگاه نمیکنن

فتوا دادي😐😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اره عزيزم البته بعضي وقتا هم مانتويي

خخخخخخ تصورم ازت این بود یه دختر مانتویی قرتی 😐😂

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  
واقعا؟؟؟😳😳😳

اره عزيزم

ولي مذهبي نيستم

چادرو به عنوان پوشش از ١٠ سالگي انتخاب كردم

خانوادمم اعتقادي به چادر ندارن😅

آدم باید اخلاقی تو چشم بیاد.اندام وزیباییت که هنرخداست.هنرتو درچیست؟

هی ولی پسرا عقلشون به چشمشونه 

میدونه دوسش دارم اما نزاشت یکم باهام باشیم که  اخلاق مو ببینه  بعد تصمیم بگیره 

بعد با پیچ فیک باهام چت می‌کنه از اخلاقم خوشش میاد😓😓😓

به فیک خودت باختی تا حالا

آدم باید اخلاقی تو چشم بیاد.اندام وزیباییت که هنرخداست.هنرتو درچیست؟

من حالم بد میشه وقتی میبینم عین چی زل زدن 

از طرفی هم میگم حرف خدا 

بعدش هم شاید واقعا خانم. اون مرد ی سری ویزگی ها رو نداشته باشه 

اره عزيزم ولي مذهبي نيستم چادرو به عنوان پوشش از ١٠ سالگي انتخاب كردم خانوادمم اعتقادي به چادر ند ...

خیلی عجیبه برام 

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
خخخخخخ تصورم ازت این بود یه دختر مانتویی قرتی 😐😂

😅😅

نه قرتي نيستم متعادلم

هی ولی پسرا عقلشون به چشمشونه   میدونه دوسش دارم اما نزاشت یکم باهام باشیم که  اخلاق ...

اون نشد یکی دیگه.کسی که عاشق زیباییت بشه چندروز دیگم ازتو زیباترمیبینه محو اون میشه.همون بهتر که زودتر شناختیش

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
من حالم بد میشه وقتی میبینم عین چی زل زدن  از طرفی هم میگم حرف خدا  بعدش هم شاید واقعا خ ...

همینم هست.بعدشم چشم مریض زیاد شده.

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید