2777
2789
عنوان

چادری ای راضی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 58 پست

راستشو بگو چند تا مردو زخمی کردی😁😶😶

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
خیلی عجیبه برام 

كجاش😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چادری شیک باش.صورت همیشه مرتب.کت مانتو ،یا شومیز های خوشگل،کت و دامن.زیر چادر.با رو سری های خوشگل.تو اینست استاد حجاب های واقعا قشنگ هست.من خودم محجبه م.خانواده خودم م هم.واقعا شیک و به روز می گردیم.خانواده همسرم اصلا حجاب ندارن.اما همیشه هم پیش خودم هم پیش دیگران از سلیقه و پوششم تعریف می کنن.حتی اسم مزون و روسری فروشی ها رو از من میپرسن.با اینکه خودشون یا مرکز خرید ونک ن یا پالادیوم.من والا از اونجا ها هم خرید نمی کنم ،خیلی هم خرید نمی کنم کم می خرم اما خوب .چادری بودن دلیل دلمردگی و بی سلیقگی نیست،عزیزم.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
كجاش😅

اینکه چادری باشی ولی مذهبی نباشی 

احساس میکنم خانواده آزادی هستید

یه جور پارادوکسه برام.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
اینکه چادری باشی ولی مذهبی نباشی  احساس میکنم خانواده آزادی هستید یه جور پارادوکسه برام.

زيادم عجيب نيست كه خواهر 

به يسري اعتقادات كه همه دارن پايبند هستيم 

خواهرم و مامانم چادري نيستن و خوششون هم نمياد زياد

ولي خودم چادرو انتخاب كردم حس خوبي به چادر و چادري ها داشتم از بچگي

ولي خب مذهبي نيستم 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم چادریم اصلن مردها جرات ندارن مزاحم بشن

واقعا اثرگزاره قران هم میگه حجاب داشته باشین تا افراد مریض دل مزاحمتون نشند 

من حتی تویه خونه خودم وقتی نامحرم مهمونمونه چادر رنگی میپوشم هم راحترم همذگناه نکردم هم خدا وحضرت زهرا اینجوری بیشتر راضب هستن

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
خب چادری شیک باش.صورت همیشه مرتب.کت مانتو ،یا شومیز های خوشگل،کت و دامن.زیر چادر.با رو سری های خوشگل ...

البته من اهل آرایش نیستم.فقط کرم های محافظتی ،مراقبتی .اگر هم بخوام چادر نپوشم  عبایا استفاده می کنم.با روسری های قواره دار.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️