2777
2789
عنوان

دوستان باهوش بیاین اینو کشف کنید

204 بازدید | 25 پست

ی عکس میفرستم ک میخام بدونم پس زمینه چ اسمی میتونخ باشه   حدس زدم با حرف mشروع شده ولی هرچی گشتم تو گوگل تبود   انکار ک ی دست هست ک ی اسمی رو ک اولشm هیت رو گرفته   دوستان از کجا بفهمم چیه ازکجا میشه عکسو پیداکرد خیلی مهمه

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وات؟ 

این عکش بنطرت پس زمینش چ اسمی هست 

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

اینکه همش خط،خطیه..چیزی رو تبریک گفته تولد انگار تبریک گفته

ن عزیزم اونو ول کن   پس زمینه رو ببین انگار ی دسته ک یک اسمی رو گرفته  میخام ببینم اون چ اسمیه  فقط فک کنم اولش m هست

متوجه نشدم اصلا كجاش ام هست ؟ فقط يه درخته با خط خطي

ن متنو کا کن  پس زمینه رو نگاه کن  انگار ی دسته ک اسمی رو با حرفMگرفته  میخام بدونم چ اسمیهه  از تجا میشه فهمید 

ن عزیزم اونو ول کن   پس زمینه رو ببین انگار ی دسته ک یک اسمی رو گرفته  میخام ببینم اون چ ا ...

بله می تونه مریم باشه

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
متن روی خود عکس رو میگی یا متن پایین عکس؟

نه کلا متن رو ول کن   پس زمینه رو بببین  انگار ب دسته ک اسمی با حرفMرو گرفته  میخام ببینم اون چیه