2777
2789
عنوان

رمان خوناااااااش بیاین ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق ارباب فعلا یادمه بر چه مثبت به همین سادگی اینا فعلا یادمه من خییییی رمان خوندم اینا رو درحال ...

من بسکه رمان خوندم بعضیاشونو تا نصف که میخوندم متوجه میشدم قبلا خوندمش😂

.............................
دزیره عالیه..سرگذشت واقعی ناپلئون پناپارت و نامزد اولش تا ملکه سوئد شدن دزیره..پر از حس خوب و بد..پر ...

حتما میخونم

مـــن بـــہ دستـــاے خـــــدا خـــیره شــــدم معــجـزه کــــرد...
 پایان خوشه یا غم انگیز

خوبه دوتا شخصیت اصلی نه اما شخصیت سومش میمیره 😇😅اما وسطاش غمگینه

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
من بسکه رمان خوندم بعضیاشونو تا نصف که میخوندم متوجه میشدم قبلا خوندمش😂

دقیقا من اصلا اسما یادم نمیاد چند صفحه اولو که میخونم میفهمم خوندم و بدی ماهایی ک خیلی رمان خوندیم اینه که همه ی روان ها سرگرممون نمیکنه متاسفانه

مـــن بـــہ دستـــاے خـــــدا خـــیره شــــدم معــجـزه کــــرد...
پایانش خوبه؟چ ژانریه؟

نمی دونم چه جوری بگم ولی درباره یه دختر مذهبیه که باباش یه پسر رو به سرپرستی گرفته

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️
اوف اینو تا چند صفحه خوندم یه جوری بود دیگه نخوندم

اشتباه کردی خواهرم حتما بخونش خیلیییییی پیچیدست

اگه کتاب می خوای اشیانه ای در باد و مه خوبه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن