2777
2789
عنوان

بخاطر رفیق بازی شوهرم غر غرو شدم

266 بازدید | 15 پست

۲سال وهشت ماه از ازدواجم میگذره یه دختر هشت ماهه دارم با مادرشوهرم زندگی میکنم تقریبا هم ۲۲ سالمه (میدونم خریت کردم زود ازدواج کردم نگین بهم شماها)

درامدو وضع مالیمون خوبه اما اخلاق شوهرم‌ از یه سری لحاظ نه مدام رفیقاشو میاره خونه شب نشینی منم همش تو اتاق خودمو حبس میکنم از بس فکر خوش گذرونی خودشه حتی روابطمونم سرد شده و منم حالی برای به خودم رسیدن ندارم سختم هست با یه بچه کوچیک 

الان بهش میگم دوستتو نگو شب اینجا بخوابه هزار و یک دلیل میاره ک من خوبم واسه تو کم نمیزارم زندگی برات درست کردم ولی تو همش غر میزنی دوس ندارم دیگه قیافتو ببینم

تازه موهامم مصخره کرد اخه فره و کوتاه سخته بلندش کنم با بچه و من واقعا قلبم برای هزارمین بار شکست

الانم با قهر رفت مادرش یه جوری نگام میکنه ک یعنی تو مقصری 

چیکار کنم راهکار بدید لطفا منم خسته شدم از این شرایط همش غر ب جونش میزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غر زدن فایده نداره که باید وارد عمل شی بهش بگو دوستت اینجا بییاد پاشو توخونم بزاره یاجای منه یا دوستان شملچه برسه به اینکه بخوابن .....به صورت جدی نهدیدش کن وقتی دوسش اومد  سر دوسش داد بزن برو خونه پدرت

عزيزم مرد رفيق باز كم پيش مياد عاقل شه شوهر منم تا حدودي هست نه به شدت شما دوستاشو نمياره خونه اگرم بيان يكي دو ساعت هستن بعد ميرن كه اون تايم من خودم از خونه ميرم بيرون دور ميزنم

ببين اصلا حرص نخور من سر همين كاراي شوهرم موهام سكه اي ريخت هيچي واجبتر از خودت نيس

كرونا كه تموم شد برو باشگاه يا هر چي كه بهت خوشميگذره تو هم با دوستات وقت بگذرون

بیشتر از هرچیزی ب خودت برس عزیزم انشلا درست میشه من تجربه ندارم ولی تحت هر شرایطی مرتب باشو به خودت ...

میدونی از هر دری میرم بسته اس خسته شدم خودم دارم یه عقدهایی میشم شرایطم واقعا خاصه 

غر زدن فایده نداره که باید وارد عمل شی بهش بگو دوستت اینجا بییاد پاشو توخونم بزاره یاجای منه یا دوست ...

تهدیدم بی نتیجه بود متاسفانه اگه سمت ما زن همچین کاری کنه یعنی داد زدن سر مهمون حکمش از دید جامعه شاید بگم از زنا بدتر باشه امکان نداره این کارو بکنم

میدونی از هر دری میرم بسته اس خسته شدم خودم دارم یه عقدهایی میشم شرایطم واقعا خاصه 

امیدت ب خدا باشه و صبور باش سخت نگیر بهش اول دلشو بدست بیار بعد کم کم اخلاقشو عوض کن واست دعا کردم انشلا زندگیت روبرا بشه گلم

متاسفانه شوهرم پنجمین پسرشه و قبلی ها اینو جا انداختن دیگه این حرفا تو مغژش نمیره

بهرحال یجوری . یه بزرگتری کسی رو واسطه کن که به شوهرت بفهومنه دوران مجردیش تموم شده..احتمالا شوهرت کم سنه ونمیفهمه