2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

136 بازدید | 8 پست

سلام خانوما کسی بوده چند سال نازایی داشته باشه و از طریق طب سنتی نتیجه گرفته باشه؟

یه سوال دیگم اینه که آیا لاغر شدن به بارداری کمک میکنه؟

میشه برا مامان شدنم یه صلوات بفرستین...خدایا منتظر بهترین روز زندگیمم....به خودت توکل میکنم و مطمئنم ک معجزه زندگیم به زودی اتفاق میفته💙💙
اره لاغر شدن موثره. دکتر زنان خوب رفتی ؟ درمان و علتش رو نگفتن چیه؟

من تنبلی تخمدان دارمو پلی کیستیکم

شوهرمم واریکوسل داشت و خیلی ضعیف بود ولی الان خیلی بهتر شد

من اضافه وزن دارم

الان ۵ ساله تو اقدامم،دیگه واقعا خسته شدم گفتم این ماه برم برای ای وی اف

چند روز پیش برا کاری طب سنتی رفته بودیم بهم گفت با دارو گیاهی باردار میشی ولی دیگه زمان برام مهمه

۵ سال اتتظار کم نیس😔

میشه برا مامان شدنم یه صلوات بفرستین...خدایا منتظر بهترین روز زندگیمم....به خودت توکل میکنم و مطمئنم ک معجزه زندگیم به زودی اتفاق میفته💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستم از تجربیات بقیه استفاده کنم

دو دلم اول لاغر کنم بعد برم ای وی اف یا بیخیال لاغری شمو برم

انشاالله به زودی خبر مامان شدنت رو بدی بهمون..خداروشکر همه چیز چاره داره الان

ممنونم عزیز انشاالله

انشاالله شما هم به هر چیزی که میخواین برسین💙

فکر کنم لاغر باشی ای وی اف هم بهتر جواب بده.چقدر اضافه وزن داری؟

حدودا ۱۰ یا ۱۵ کیلو