2777
2789

سلام خانم ها خواهر زادم با توجه به قرنطینه خیلی درس نخون شده به زووووور مشق میتویسه براش معلم خصوصی گرفتن معلم میگه همش غر میزنه بسه خسته شدم نمی خونم حرف گوش نمیده اصلا و نکاتی که بهش میگه رعایت نمی کنه 

شما پیشنهادتون چیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بفرمایید چجوری

روش آسونی برای هر مامانی نیس خودمم خیلی کلنجار رفتم تا تونستم این روشو اجرا کنم همکارم بهم یادداده یجور تنبیه فیزیکی ولی باقانون حالت فلک روی یه کاغذ ازقبل نوشتم مثلا به ازای هرخط که مشق ننویسه2ضربه میزنم کف پاهاش دیگه رعایت میکنه😁

روش آسونی برای هر مامانی نیس خودمم خیلی کلنجار رفتم تا تونستم این روشو اجرا کنم همکارم بهم یادداده ی ...

خیلی خیلی روشتون اشتباهه.اون بچه از درس خوندن بیزار میشه،چونکه ازترس کتک خوردن وبه زور شما درس میخونه.

بچه خودش باید مشتاق درس خوندن باشه.بهش توضیح بدین که سعی وتلاش امروزش،جایگاه اجتماعی آیندشو خواهد ساخت.خودش مشتاق وحریص درس خوندن میشه.

در ضمن یخورده بازیگوشی هم برا بچه هاطبیعیه.بزار در کنار درس،بچگیشم بکنه.

خیلی خیلی روشتون اشتباهه.اون بچه از درس خوندن بیزار میشه،چونکه ازترس کتک خوردن وبه زور شما درس میخون ...

نه عزیزم من خیلی روش های دیگه هم امتحان کردم البته وقتی مشقشو بنویسه خم بهش جایزه میدم یااگه ننویسه نمیذارم تلویزیون ببینه ولی وقتی هیچ کدوم این راهاجواب نمیده میرم سراغ این روش تاجایی که بشه سعی میکنم انجام ندم

سلام من معلم کلاس دوم هستم بچه‌ها ی کلاسم هر شب تکالیف رو که نوشتند عکسشو برام میفرستن من هم بسته به نوع نوشتشون به اونا ستاره میدم .به اونا گفتم این ستاره ها با ستاره هایی که در کلاس میدادم جمع میشه.بیشتر بچه‌ها به خاطر ستاره بیشتر تلاش میکنن

سلام من معلم کلاس دوم هستم بچه‌ها ی کلاسم هر شب تکالیف رو که نوشتند عکسشو برام میفرستن من هم بسته به ...

معلم خودش هم امتیاز میده و در گروه امتیاز ها را اعلام میکنه 

اولش همکاری می کرد الان دیگه انگار براش عادی شذه