2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیستم ایمنی بدنت ضعیفه. ویتامین سی حتما بخور

گفتن از ۴۰۰۰ تا ۱۰۰۰ تا کمه ..قراره آزمایش تکرار بشه

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
باید آزمایش مغز استخوان بدین

یعنی چی ..میشه یکم توضیح بدین؟!

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
یعنی چی ..میشه یکم توضیح بدین؟!

ببینید علل مختلفی داره مثلا مصرف مداوم بعضی داروها .باید با پزشک مشورت کنید ولی برای تشخیص قطعی علل کمبودش آزمایش مغزاستخوان میگیرن از پشت کمر با استفاده از سرنگ

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
نه ..چطور مگه؟

اخه منم چند سال پیش این مشکل رو داشتم بدنم بیخودی کبود میشد ولی جایی  نخورده بود اصلا.دکتر گفت از علایم افت گلبول سفید کبودی بی دلیل بدن هست.گفتم ببینم‌شما هم دارین یا نه.من یه مدت دارو مصرف کردم و خوب شدم و الان چندین ساله مشکلی ندارم خداروشکر

...
اخه منم چند سال پیش این مشکل رو داشتم بدنم بیخودی کبود میشد ولی جایی  نخورده بود اصلا.دکتر گفت ...

ممنون عزیزم ...برای خواهرم پرسیدم ...چند روز بود بیمار شده بود ..امروز آزمایش داده بود که نتیجش این بود حالا قراره آزمایش تکرار بشه