2777
2789
عنوان

بچه ی یکماهه خفه شد😱

| مشاهده متن کامل بحث + 5977 بازدید | 181 پست
بهتر ... خاک بر سرشون

تازه زنگ میزنن ب پسرشون ک اون زنت ک ن میتونه بچه داری کنه ن روح و روان خوبی داره بیا بریم زن بگیریم برات.

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه یکی ازدوستای منم همین طوری فوت شد این سرش گیج میره غش میکنه رو بچش که داشته از سینش شیر میخورده ...

وای الهی 😧

تازه زنگ میزنن ب پسرشون ک اون زنت ک ن میتونه بچه داری کنه ن روح و روان خوبی داره بیا بریم زن بگیریم ...

بی شرفای عوضی 

چ جور از خدا نمیترسن اخه

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

عمه منم بیشتر از ۵۰ سال پیش یه پسر شیرخوره داشته بچه اولش بوده و عمه امم سنش کم بوده بچه شیرمیخورده عمه امم خوابیده بچه خفه شد و مرد شوهرشم آدم خوبی نبود الاناهم شوهرعمه ام مرده ولی اون موقعا کاری با عمه ام نداشته عمدا ک نکشته بودش بعد اون بازم بچه دارشدن

مامان من هر 4 تامونو نشسته شیر میداده بمنم گفت هیچوقت حتی توشب خوابیده شیر نده خطرناکه، کلاس چهارم بودم بچه دوست بابام 6 روزش بود همینجوری خفه شد مرد، دختر بود اسمش مینا، چقدر ناز و خوشگل بود، بیچاره مامان بچه ضعف اعصاب گرفت بعد فوت بچش، خیلی دردناکه، خدا صبر به مادر بچه بده، تا روزیکه عمر داره خودشو سرزنش میکنه

مامانِ لیانا
مامان من هر 4 تامونو نشسته شیر میداده بمنم گفت هیچوقت حتی توشب خوابیده شیر نده خطرناکه، کلاس چهارم ب ...

الهی عزیزم

اسی جان از خانم همسایتون چخبر؟

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
اسی جان از خانم همسایتون چخبر؟

رفتن از اینجا ولی خانمش خیلی داغون بود خطش خاموشه طفلک ولی یبار همسایمون دیده بودش گفته بود قراره باشوهرم بریم سمت کرج خونه بگیریم از خانواده اش دور باشیم زندگیمو جهنم کردن 

رفتن از اینجا ولی خانمش خیلی داغون بود خطش خاموشه طفلک ولی یبار همسایمون دیده بودش گفته بود قراره با ...

چه کاره خوبی کردن. من بچم زود بدنیا اومد ۱هفته زنده موند فقط. نارس بود. مادرشوهرم بدترین حرفارو بهم زد. وسایلم جمع کردن بردن انبار گفت پسرم میبینه دلش میسوزه. من هویج بودم این وسط😶 خدا خواست۳۵روز بعد خدا بهم ۲تا داد💗❤💙😍

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
چه کاره خوبی کردن. من بچم زود بدنیا اومد ۱هفته زنده موند فقط. نارس بود. مادرشوهرم بدترین حرفارو بهم ...

عزیزمممم خدارو شکر خدا حفظشون کنه😍😍😍😘💝خدا مادرشوهراروهم سرعقل بیاره 

عزیزمممم خدارو شکر خدا حفظشون کنه😍😍😍😘💝خدا مادرشوهراروهم سرعقل بیاره 

ممنوون عزیزم. متاسفانه سره عقل نیومده همچنان