2777
2789
عنوان

خواهرم میخاست بخورم😟😟😟

2328 بازدید | 36 پست

من چهار ماهه جدا شدم،زمانی ک دادگاه و اینا داشتم این خواهرم چندبار باهام میومد و منو میبرد چون ماشین داره.

حالا دیروز ی انگشتر خریده بودم چهارصد تومن قبلا دیروز با مادرم رفتم فروختمش6تومن.حالا ک خواهرم فهمید قیامت کرد .ک چرا بدون اجازه من رفتی فروختی،چرا ب من نگفتی چرا با من مشورت نکردی،بچه ها اومده جیغ میزنه سرم دادو بیداد گریه،اصن ی وضعی 

منم گفتم مگ مال تو بوده .مگ پول تو بوده،دلم خواسته.گفت لیاقتت همون شوهرته ک میزد توسرت.حیف من ک ادم حسابت کردم.بچه ها من همین خواهرم ب زور شوهرم داد ب اون شوهر سابقم.من 15سالم بود.مجردم بودم همینطوری اذیتم میکرد.الان اصلا شرایط روحیم خوب نیس.اینم ازین طرف میگفت من تورو برم دادگاه من بهت لباس دادم من برات کپی گرفتم😞 اینقد بهم سرکوفت زد ک نگواخرم کلی جیغ زد رفت بیرون.این خواهر 13سال از من بزرگ تره و متاهله

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
وا مشکل داره شاید

چ مشکلی

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولله زیادی رو دادی بهش

دقیقا،من ک میدونم حسودیش بود من رو طلا سود کردم

خیلی بهش رو دادی 😞😐😐😞

میگفتی خوبه بهم شیر ندادی بزرگم کنی

غصه نخور خاهر منم همینقدر بیشعور و احمقه همچنین مادرم 

فک کن شهر دور باشی خاهرت شیرینی بخوره بعد ب تو نگن😂

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
باع یه دادگاه بردنو یه لباس خریدن ؟ خب پیاده هم میشد رفت لباسم میشد نخرید مجبورش نکردی که

جالب اینه من هیچوقت بهش نگفتم بیا یا لباس کهنه هاتو بده ب من.همش خودش میاد ک چنین روزی منت بزاره

عجب چیزایی تو این سایت میشنوه.....

برام غیر قابل درکه این چیزا.....

خب شش تومن رو پرت میکردی جلوش تا اینقدر خودشو عذاب نده!!!!

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!