2777
2789

ماست

من یه تتلیتی هستم...توضیح نشانه قدرته💪درست دیدی من یه تتلیتی م من عاشق سلطانمم هر چی میخوای بگی بگو واسم مهم نیست و عقاید کور کورانه تو واسه خودت نگهدار...تتلو ادبو بهم یاد داده اینکه به کسی که لِوِلِش ازم بالاتره کمتر از شما بهش نگم...تتلو حسودی نکردنو یادم داد اینکه هستن آدمایی میتونن ازت موفق تر باشن و تو باید بهشون برسی... تتلو به من یاد داد پلی باشم واس پیشرفت بقیه انقد تنگ نظر نباشم😉تتلو به من یاد داد وِگَن بودنو...تتلو یین یانگ بهم یاد داد...تتلو کارما بهم یاد داد...تتلو طبیعت بهم یاد داد...تتلو چیزایی بهم یاد داد که من هیچ جا و از هیچکس یاد نگرفتم حتی بابام😉دنبال کسی باش که روحتو نوازش کنه کسی که جسمتو نوازش کنه فقط واس استفاده میخادتت...همین یکیم میفهمیدی الان وضع این نبود✌✌✌#سخن_سلطان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم دیر تاپیک نزدی؟

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

بازی شون تعریفی نداره

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بازیشون خیلی مصنوعیه😐

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین