2777
2789

100تا صلوات برا ارامش دلت🌼

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاء الله که هر چه زودتر مشکلت حل بشه 

دلت رو پاک کن و با خلوص نیت از خدا بخواه ، بشین با خدا مثل یه دوست درد ودل کن ، حرفهات رو برای خدا بنویس مثل یه نامه ، مطمئن باش خدا بی جوابت نمیذاره ، خدا دوستت داره و منتظره بری کنارش و باهاش حرف بزنی ، انقدر مهربون و رئوفِ که دلش نمیاد بنده ش رو ناراحت ببینه ، خودت هم ذهنت رو آزاد کن و لحظاتی رو فرض کن که مشکلت حل شده و به خواسته ت رسیدی ، اروم باش و امیدوار گلم

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
تا بگی حل نمیشه خب معلومه ک حل نمیشه .‌ باید باور داشته باشی حل میشه تا حل بشه .. پس با خودت تکرار ک ...

چن ماهه اول خیلی باامید ازش خواستم نداد. انگار اصلاصدامو نمیشنوه. من هیچ وقت واسه کسی بد نخاسم ب کسی بدی نکردم نمیدونم چرا باید اینهمه عذااب بکشم

چن ماهه دارم التماسش میکنم دیگ. نمیدونم چجوری ازش بخوام 😞

من نمیدونم مشکلت چیه ولی بعضی چیزها اصلا به صلاحمون نیستن و‌ما بی خبریم و همش اصرار میکنیم که باید بشه و ... مثال میزنم برات ، خود من خواستگاری داشتم که به شدت راغب بودم باایشون ازدواج کنم و نشد ، گذشت و گذشت و من همیشه میگفتم چرا نشد چرا و ... بعد از سالها اتفاقی افتاد که من به حکمتش پی بردم و بارها و بارها خداروشکر کردم که نشد ، پس بسپار به خدا که ان شاء الله بهترین برات رقم بخوره و همواره بگو خدایا شکرت 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
چن ماهه اول خیلی باامید ازش خواستم نداد. انگار اصلاصدامو نمیشنوه. من هیچ وقت واسه کسی بد نخاسم ب کسی ...

نمیگم ک ب صلاحت نیست .. ب صلاحته .. وقتی خدا آرزویی رو ب دلت میندازه قدرت رسیدن بهشم بهت داده .خیالت راحت باشه .. ب اندازه ی بزرگی و ارزش آرزوت باید صبر کنی ب خاطرش .. نترس دختر .. مطمئن باش با استرس کار و خراب تر میکنی .. خدا میخواد ببینه چ قد پای آرزوت وایمیسی .. عشقیه ؟