2777
2789

100تا صلوات برا ارامش دلت🌼

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاء الله که هر چه زودتر مشکلت حل بشه 

دلت رو پاک کن و با خلوص نیت از خدا بخواه ، بشین با خدا مثل یه دوست درد ودل کن ، حرفهات رو برای خدا بنویس مثل یه نامه ، مطمئن باش خدا بی جوابت نمیذاره ، خدا دوستت داره و منتظره بری کنارش و باهاش حرف بزنی ، انقدر مهربون و رئوفِ که دلش نمیاد بنده ش رو ناراحت ببینه ، خودت هم ذهنت رو آزاد کن و لحظاتی رو فرض کن که مشکلت حل شده و به خواسته ت رسیدی ، اروم باش و امیدوار گلم

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
تا بگی حل نمیشه خب معلومه ک حل نمیشه .‌ باید باور داشته باشی حل میشه تا حل بشه .. پس با خودت تکرار ک ...

چن ماهه اول خیلی باامید ازش خواستم نداد. انگار اصلاصدامو نمیشنوه. من هیچ وقت واسه کسی بد نخاسم ب کسی بدی نکردم نمیدونم چرا باید اینهمه عذااب بکشم

چن ماهه دارم التماسش میکنم دیگ. نمیدونم چجوری ازش بخوام 😞

من نمیدونم مشکلت چیه ولی بعضی چیزها اصلا به صلاحمون نیستن و‌ما بی خبریم و همش اصرار میکنیم که باید بشه و ... مثال میزنم برات ، خود من خواستگاری داشتم که به شدت راغب بودم باایشون ازدواج کنم و نشد ، گذشت و گذشت و من همیشه میگفتم چرا نشد چرا و ... بعد از سالها اتفاقی افتاد که من به حکمتش پی بردم و بارها و بارها خداروشکر کردم که نشد ، پس بسپار به خدا که ان شاء الله بهترین برات رقم بخوره و همواره بگو خدایا شکرت 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
چن ماهه اول خیلی باامید ازش خواستم نداد. انگار اصلاصدامو نمیشنوه. من هیچ وقت واسه کسی بد نخاسم ب کسی ...

نمیگم ک ب صلاحت نیست .. ب صلاحته .. وقتی خدا آرزویی رو ب دلت میندازه قدرت رسیدن بهشم بهت داده .خیالت راحت باشه .. ب اندازه ی بزرگی و ارزش آرزوت باید صبر کنی ب خاطرش .. نترس دختر .. مطمئن باش با استرس کار و خراب تر میکنی .. خدا میخواد ببینه چ قد پای آرزوت وایمیسی .. عشقیه ؟