2777
2789
عنوان

یه غذای خوشمزه دیگه با مرغ

301 بازدید | 16 پست

کلا یه چند وقتیه زدم تو کار مرغ
خیلی غذاهای متنوعی داره

جوجه کباب تابه ای هم خیلی خوشمزه میشه
این چیزی که این سایته گفته هست

https://rahkaraq.ir/جوجه-کباب-تابه-ای/

ولی یه چیز دیگه هم میشه شبیه این در اورد

کوبیده مرغ که با پیاز درست میشه خیلی عالیه
راحتم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میگه بایدگوشتوبدون روغن بزاریم اونوقت چجوری نمیسوزه?من تابه رژیمی ندارم جوردیگه میشه

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍

کوبیدشو امروز داشتیم

شب چرخ میکنم سینه رو با پیاز و ادویه و زعفرون و آبلیمو ورز میدم میذارم یخچال

ظهر تو تابه صاف میکنم تا سرخ بشه و برمیگردونم

البته همون اول برش میزنم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
کوبیدشو امروز داشتیم شب چرخ میکنم سینه رو با پیاز و ادویه و زعفرون و آبلیمو ورز میدم میذارم یخچال ...

گلم میگه بایدگوشتوبدون روغن بزازی نمیسوزه ?من تابه رژیمی ندارم جوردیگه میشه

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
 عزیزم میگه بایدگوشتوبدون روغن بزاریم اونوقت چجوری نمیسوزه?من تابه رژیمی ندارم جوردیگه میشه

یکم چربش کن،خودش آب میندازه آبپز وبعدسرخ میشه ن  نمیسوزه من همیشه توماهیتابه تفلن میزارم

یکم چربش کن،خودش آب میندازه آبپز وبعدسرخ میشه ن  نمیسوزه من همیشه توماهیتابه تفلن میزارم

تفلن دارم ولی یکم رنگش رفته.مثل کبابی خوشمزه میشه

گلم میگه بایدگوشتوبدون روغن بزازی نمیسوزه ?من تابه رژیمی ندارم جوردیگه میشه

من این لینکو باز نکردم

خودم خیلی کم روغن میریزم

البته داخل سینه یه تیکه دنبه میندازم موقع چرخ کردن

تو تابه معمولی هم درست میکنم چون تابه رژیمی برای دونفر خیلی میشه

چقد تو یخجال بمونه ؟؟  خوشمزه میشه ؟؟

چندساعت باید باشه که مواد طعم بده به هم

من همیشه اخر شب میکس میکنم واسه ناهار فردا