2777
2789

بخاطر این کرونا بلاتکلیف موندم کمیسیون های تامین اجتماعی هم تشکیل نمیشه.اداره هم میگه باردار شدی دو روز دیگه هم که میخوای بری مرخصی زایمان ما بودجه نداریم بهت حقوق بدیم میخواد برام یک طرفه توقف طرح بزنه!کسی مشکل مشابه منو داشته؟

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
رشتت چیه؟

چطور عزیزم؟علوم پزشکی هستم

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙁

چطور عزیزم؟علوم پزشکی هستم

هیچی میخواستم ببینم طرحتون اجباریه یا اختیاری. آخه اگه اجباری باشه باید برین دیگه تا مدرک بدن

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
هیچی میخواستم ببینم طرحتون اجباریه یا اختیاری. آخه اگه اجباری باشه باید برین دیگه تا مدرک بدن

اجباریه عزیزم رفتنو که باید برم اینا میخوان توقف بزنن که بهم مرخصی زایمان تعلق نگیره و بعد زایمان مجبور باشم اداره طرحم‌رو برم‌

چون مرخصی زایمان جز مدت طرح ما حساب میشه زورشون میاد

اجباریه عزیزم رفتنو که باید برم اینا میخوان توقف بزنن که بهم مرخصی زایمان تعلق نگیره و بعد زایمان مج ...

آهان الان فهمیدم چی شد 

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.

سلام  باردار بودی و اومدی طرح یا تو طرح باردار شدی ؟ کاردانی یا کارشناس؟ کدوم علوم پزشکی هستی؟

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام  باردار بودی و اومدی طرح یا تو طرح باردار شدی ؟ کاردانی یا کارشناس؟ کدوم علوم پزشکی هستی؟

نه ماه بعد طرح باردار شدم.کاردان نیستم چطور

نه ماه بعد طرح باردار شدم.کاردان نیستم چطور

عزیزم شوهرم خوابیدن که بپرسم  ازشون . ایشون گفت اینا رو ازتون بپرسم . حالا فردا اگه اطلاعات داشت بهتون میگم .

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم شوهرم خوابیدن که بپرسم  ازشون . ایشون گفت اینا رو ازتون بپرسم . حالا فردا اگه اطلاعات داش ...

خیلی لطف میکنید عزیزم 😍😍من علوم پزشکی مشهدم

عزیزم سمت و پستتون چیه ؟ شوهرم میگن . 

از واحد طرح از همکاران براتون میپرسن خبرش رو بهتون میدم . 

عزیزم سمت و پستتون چیه ؟ شوهرم میگن .  از واحد طرح از همکاران براتون میپرسن خبرش رو بهتون میدم ...

خیلی ممنونم⁦❤️⁩اجازه دارم خصوصی بهتون پیام بدم؟

خیلی ممنونم⁦❤️⁩اجازه دارم خصوصی بهتون پیام بدم؟

بله عزیزم .درخواستتون رو قبول کردم .