خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم گیاه فلوس اصلا خوب نیست به مرور زمان پرز معده رواز بین میبه اگر دکتر بردی گفت مشکلی نداره ذهنتو درگیرش نکن بجای گیاه فلوس بارهنگ یا ترنجبین بده یک قطره روغن زیتون یا بادام شیرین بربز توی نافش شکمش کار میکنه
دکتر ببرش ولی میگن بچه تو این سنا چون داره رشد میکنه شیری که میخوره همش جذب بدنش میشه برا همین شکمش کار نمیکنه دختر منم بعد از واکسن 4ماهگی تا 9روز اینطوری بود اما دوباره خوب شد خودش
یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم.
این مزاجش احتمالا اینجوریه. بزرگتر ک بشه درست میشه. چون میگین درد و بی قراری هم نداره.بزگتر که شد از 7ماه به بعد مثلا میتونین ملین هایی مث خرما و کدو و آلو بهش بدین.میوه ها هم برای سن بالاتر مناسب هستن
خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن
پسر من یبوست گرفته بود با گوش پاک کن روغن زیتونو کمی به مقعدش زدم شکمش کار کردبعد اون تایه هفته هرروز یک ساعت شکمش رو به صورت دورانی با روغن زیتون ماساژ میدادم یبوستش خوب شد ولی پسر من دل پیچه میگرفت