2777
2789

دوستان پسرم4ماهشه ازاخراي3ماه شکمش درست کارنميکن اماهيچ دردوبيقراري اصلانداره گياه فلوس ک ميدم کارميکنم بنظرتون عاديه از3ماه بعداينجوري بش چيکارکنم مث قبل شکمش کارکن 

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن

یعنی چی دقیقا

ینی اگه بهش فلوس ندی چند روزی یه بار اجابت مزاج داره؟

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمنم از یکماهگی به بعد تا حالا که دوسالشه اثرا یبوستیه.

امابرا بچه شما اگه تا یکهفته هم کارنکنه اما وقتی کارکرد سفت و خشک و تکه ای نباشه ایرادی نداره

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞

سلام عزیزم گیاه فلوس اصلا خوب نیست به مرور زمان پرز معده رواز بین میبه اگر دکتر بردی گفت مشکلی نداره  ذهنتو درگیرش نکن بجای گیاه فلوس بارهنگ یا ترنجبین بده یک قطره روغن زیتون یا بادام شیرین بربز توی نافش شکمش کار میکنه

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd 

دکتر ببرش ولی میگن بچه تو این سنا چون داره رشد میکنه شیری که میخوره همش جذب بدنش میشه برا همین شکمش کار نمیکنه دختر منم بعد از واکسن 4ماهگی تا 9روز اینطوری بود اما دوباره خوب شد خودش

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 

این مزاجش احتمالا اینجوریه. بزرگتر ک بشه درست میشه. چون میگین درد و بی قراری هم نداره.بزگتر که شد از 7ماه به بعد مثلا میتونین ملین هایی مث خرما و کدو و آلو بهش بدین.میوه ها هم برای سن بالاتر مناسب هستن

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
خودسر بهش دارو نده حتی گیاهی ...ببرش دکتر

بردم دکترشربت لاکتولوزدادباشياف گليسيرين ازشربت ک هيچ اماازشياف ک ميزدم سريع چندلحظ بعدکارميکردي دکتري هس عطاره گفت شياف روده بچ روگشادميکن برابزرگش بدميش حالاموندم چيکارکنم دکترم گفت عاديه ميخام بدونم براکسي پيش اومده اين مساله

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن

من3ماهش ک شدروزي دوباربودامااخراي3تاالان ک وسطاي4ماهه تاي هفتم ميره ک کارنميکن اماهيچ دردوبيقراري نداره

من دخترم تا ۶ ماهگی پی پیش تیکه تیکه بود شل بود اما توش گردالی گردالی هم بود اما خودبه خود خوب شد

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

پسر من یبوست گرفته بود با گوش پاک کن روغن زیتونو کمی به مقعدش زدم شکمش کار کردبعد اون تایه هفته هرروز یک ساعت شکمش رو به صورت دورانی با روغن زیتون ماساژ میدادم یبوستش خوب شد ولی پسر من دل پیچه میگرفت 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید