2777
2789
عنوان

قلم سفید کننده دندان کیا خریدن

2563 بازدید | 7 پست

خوبه واقعا راضی هستید؟؟

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تبلیغه بیشتر تا تاثیر:/

یعنی هیچ تاثیری نداشت

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤
یعنی هیچ تاثیری نداشت

من دندونام ایمپلنته ولی واسم مامانم انچنان نبود،فک کنم فقط دوساعت دوام داره یه بار زد دیگه انداخت اونور

من هرروز به اهدافم نزدیک و نزدیکتر میشوم🦋✌🏻
من دندونام ایمپلنته ولی واسم مامانم انچنان نبود،فک کنم فقط دوساعت دوام داره یه بار زد دیگه انداخت او ...

چن تا دندونتو ایمپلنت کردی راضی هستی هزینش چقد شد دردش کمه یا زیاد ببخشید سوالم طولانی شد

دندوناتو با نمک و زردچوبه و روغن نارگیل 3هفته یکبار مسواک بزن.برای من دودرجه دندونامو سفید کرد.البته ...

گلی زردچوبه زرد نمیکنه دندونا رو؟؟ روغن نارگیل مخلوط کردی طعمش اذیتت نکرد حالت تهوع نگرفتی؟؟ میخوام این کارو کنم واقعا اگه دو درجه روشن بشه که عالی میشه

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚