2777
2789
عنوان

علایم درد و بی بی منفی

91 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

من از روز ۲۴ سیکل درد کمر و مخصوصا زیرشکم داشتم تخمدانم گاهی تیر میکشید😪

الان روز ۲۸ هستم و دوروز دیگه موعودمه.حالت گر گرفتگی و نفس تنگی و گاهی بهم دست میده ماه قبل هم جلو انداختم.

امروز بی بی زدم‌منفی بود خیلی منفی حتی هاله ننداخت.

میتونم امیدی داشته باشم ؟😪

قبلا اقدام داشتیم چند ماه ولی ایقد جدی نبود الان دوماهه خیلی جدی اقدام میکنیم و رعایت میکنیم و دقیقا توهمین دوماه علایم های عجیب غریب میادسراغم.و درد.

دخترم همه دنیامه🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا از دهنت بشنوه اصا از صبح ک بی بی زدم اعصابم داغونه

نه دختر خوب من سر دخترم ی روز بعد موعد مثبت نبود ول کردم تجربه نداشتم ۴ روز گذشت نشدم متظر بودم‌پری بیاد برم‌دکتر به اصرار دوست بی بی زدم مثبت بود....

من سر این نی نی تازم گر می کرفتم ..عرق می کردم ببخشید شوهرم‌می گفت سینه هات پر تر شده..

ان شاء الله مثبت میشه زوده

نه دختر خوب من سر دخترم ی روز بعد موعد مثبت نبود ول کردم تجربه نداشتم ۴ روز گذشت نشدم متظر بودم‌پری ...

اوخی عزیزممممم خداکنه خدا نی نیاتو برات حفظ کنه🌹🌹🌹

دخترم همه دنیامه🥰
نه دختر خوب من سر دخترم ی روز بعد موعد مثبت نبود ول کردم تجربه نداشتم ۴ روز گذشت نشدم متظر بودم‌پری ...

عزیزم یسوال داشتم.تاپیک هاتوخوندم ذخیره تخمدانت کم بود.برامن ۰/۹۸هستش.تقریبا نرمال رو به پایینه.شما طبیعی باردار شدی؟

دخترم همه دنیامه🥰
عزیزم یسوال داشتم.تاپیک هاتوخوندم ذخیره تخمدانت کم بود.برامن ۰/۹۸هستش.تقریبا نرمال رو به پایینه.شما ...

بله..من چند ماه دکتر رفتم همه ناامیدم کردم..گفتن سنت بالاس ۴۲ ذخیره تخمدانت پایینه...برو ivf  کن شاید بشه نشد...حتی تخمکم باورم نشد..ی بارم ای یو‌ای  کردم نشد..اما همسرم عالی بود... ی نفر تو همین نی نی سایت خاطرات بارداریش رو گذاشته بود که با ۰/۰۱ و ی لوله باردار شده بود البته دیگه نا امید شده بود و رها کرده بود..خدا پدر و مادرش رو رحمت کنه ی حرفی به من زد منم به شما میگم ذخیره تخمدان فقط ی عدد هستش،ما فقط به ی تخمک و ی اسپرم نیاز دارم همین... 

هر  چقدر سن‌میرم بالا کیفیت تخمک پایین میاد..من چون خودم خیلی اهل مطالعه هستم شروع کردم تقویت تخمدان خودم...اووبوست خوردم..دو ماه فقط گرمی خوردم...یکماه قبل کرونا دیگه درمان رو رها کردم...فقط چون همسرم می گفت سینه هات شل شده گفتم حالا که خونه هستم رازیانه بخورم سینه هام پر بشه ...که خوشبختانه ماه پیش باردار شدم...

تنها چیزی که می تونم بهت بگم اینکه هورمونهای بدن لعنتی قشنگ می میفهمن دنبال بارداری هستی رهاش کن ...باور کن باردار میشی...

چند سالته..؟

بله..من چند ماه دکتر رفتم همه ناامیدم کردم..گفتن سنت بالاس ۴۲ ذهیره تخمدانت پایینه...برو ivf  ک ...

خیلی خوبه ایطوری منم این ماه تا قبل تخمک‌گزاری گرمیجات خوردم.۲۴سالمه ولی دگترا منو ترسوندن ک زود باردارباید بشی و ازین حرفا

دخترم همه دنیامه🥰
بله..من چند ماه دکتر رفتم همه ناامیدم کردم..گفتن سنت بالاس ۴۲ ذخیره تخمدانت پایینه...برو ivf  ک ...

تا دیروز دردم بیشتربود امروز دردم کمتره تا دوروز دیگه موعودمه دق میکنم بخدا خودمم عاشق بچه ام دوس دارم زود باردارشم

دخترم همه دنیامه🥰
۲۴ خیلی خوبه... ذخیرت پایینه اما کیفیت بالاس..نگران نباش..اما زود اقدام کن.. شوهر چطوره..؟

اونم یکم تعداد کم بود ک‌ قرص خورد مولتی ویتامین الان ازمایشش خوبه دکتر گف خوبه گرمی هم میدم میخوره 

دخترم همه دنیامه🥰

ای توصیه خواهرانه بهت می کنم...لطفا اگر بچه می خوای باردار شدی و بسلامتی بچه ات بدنیا اومد بعد ۶ ماه بلافاصله باردار شو..زمانی که زن شیر میده هورمونها بالاس زودتر باردار میشه..سن شما کمه شاید دیگه فرصتی برات نباشه...نگو ی بچه بسه بخدا نیست بعد مثل من پشیمون میشی...

تا دیروز دردم بیشتربود امروز دردم کمتره تا دوروز دیگه موعودمه دق میکنم بخدا خودمم عاشق بچه ام دوس دا ...

من مطمینم خیلی خیلی زود باردار میشی ... سنت خوبه..الانم کاری به ذخیرت نداشته باش...

ای توصیه خواهرانه بهت می کنم...لطفا اگر بچه می خوای باردار شدی و بسلامتی بچه ات بدنیا اومد بعد ۶ ماه ...

اره مخصوصا ک خودمم تک فرزندم خانوادمم از خودم بیشتر دوس دارن.مرسی عزیزم‌بهم روحیه دادی خداهرچی میخای بهت بده 

من خیلی نگرانم و از طرفی همه میگن اینکا اون ماه جلو انداختی خیلی خوبه و اینکه علایم داری تو اقدام خیلی خوبه بزودی باردارمیشیو این حرفا.نمیدونم دییگه تاببینم خدا چی میخاد

دخترم همه دنیامه🥰