2777
2789
عنوان

اقدامیا

541 بازدید | 82 پست

سلام بچه ها دوماهه اقدام بارداری کردم  اینبار ماه دوممه روزهای تخمک گذاریم جلوگیری نداشتم یعنی حدود یه هفته  امروز ۸ ولی باید ۵ پریود میشدم و اینکه اصلا علائم پریودی ندارم امروز صبح بیبی چک زدم یه هاله کمرنگ دودقیقه بعدش افتاد یعنی بیبی چک مدیکور درست جواب میده؟

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه عزیزم

کاش منم ببینم

بنظرت این موقع روز جواب میده بیبی؟

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
مبارکه عزیزم کاش منم ببینم بنظرت این موقع روز جواب میده بیبی؟

نه صبح بزن چون من دیشب زدم ج نداد

مبارکه عزیزم مثبته مامانی جون

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
نه صبح بزن چون من دیشب زدم ج نداد

مرسی گلی

دعا کن منم فردا بیبی مثبت بذارم اینجا 😉

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
آره مدیکور کاملا درسته. بعد تاپیک منم ببین مثبت بود واس منم

دیدم تاپیکتو من باورم نمیشه حامله باشم