2777
2789
عنوان

بچهااا بیاییدد 🎺🎺🎺🎷🎷

150 بازدید | 19 پست

دوستان بیرون میرید یا نه هنوز قرنطینه این. چکار میکنید با کرونااا لعنتی

منکه میرم بیرون پسرمو میزارم تو کالسکه میبرمش تا سر کوچه بر میگردددم 

❤یه پسر دارم شاه نداره❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قرنطینم 

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

من بخاطر جابجاییم مجبورشدم قرنطینه رو بشکنم

کارم که تموم شد دوباره خودمونو حبس میکنیم😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچ هاااااا منم اصلا بيرون نرفتم حتي خونه مادرم

مادر شوهر بلا نسبت...ديشب زنگ زده گريه دلم تنگ شده براتون بياين پسرشم گفت يه شب افطار ميايم حالا شوهرم ميگه امشب يا فردا بريم

بعد درد اصلي من اينه كه چرا اينها نفهمن

پدر شوهرم كرونا داشت اسفند خوب شد اين هييچ خواهر شوهر ازمايشگاه بيمارستان كار ميكنه از كرونايي ها خون ميگيره ميگم خونشون الان پر ريسكه حاليشون نميشه مادره الكي گريه ميكنه اعصابم خرده

چييكار كنم؟؟

بچ هاااااا منم اصلا بيرون نرفتم  مادر شوهر بلا نسبت...ديشب زنگ زده گريه دلم تنگ شده براتون بيا ...

پدرشوهرتت که اگه اسفندد خوب شده الان دیگه  خوبه ولی خواهرشوهرت یکم ریسکه  ادم چقد نره واقعا خیلی سخته

❤یه پسر دارم شاه نداره❤