2777
2789
عنوان

مددیریت بدجنس و خودخواههههههه

277 بازدید | 22 پست

سلام دوستان..بیاید ببینید حق با کیه؟

من تو یه شرکت کار میکنم که تقریبا مجموعه بزرگیه ..سه تا نگهبان داره که شیفتی میان سرکار و خیلی وقتا هم بیکارن چون خلوته....بعد یه ابدارچی داریم یه خانوم 45سالست که از صب تا وقتی شرکت بازه هستش..

مدیر هم یه اقای 50ساله شیک و بسیاز مغرور هست ،خیلی برام جالبه وقتی میاد شرکت به این خانوم میگه بیا ماشینمو بشور!!!!!!!!!

خدایی من خیلی ناراحت میشم .خود خانمه هم بنده خدا یبار اومدبمن  گفت بخدا من نمیتونم کمر ندارم سختمه.اصلا شستن ماشینش بمن چه ربطی داره اون یچیز شخصیه ..منم کاملا بعهش حق دادم  ؛ولی خوب مرده انگار اینچیزا نمیفهمه...حداقل میتونه به اون نگهبانا که مردن بگه هرچند اوناهم سنشون بالاست ولی خب میتونن انجامش بدن...ماشیننشم شاسی بلنده .

نظرتون چیه ؟ چه ره حلی دارین برا اینکه دست برداره از دستورای بیخودش؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقد اون جذبه داره که ادم میترسه .هرچند من بهش گفتم اینکارو کن ولی خب میگه خودش باید شعور داشته باشه ...

سعی کنه با جدیت موضوع رو باهاش مطرح کنه از در خواهش و نمیشه وارد نشه، با همچین کسانی باید محکم برخورد کرد،

ولی واقعا درکش برام سخته یه مرد به یه زن همچین دستوری بده که تو حیطه وظایفشم نیست😬

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    
سعی کنه با جدیت موضوع رو باهاش مطرح کنه از در خواهش و نمیشه وارد نشه، با همچین کسانی باید محکم برخور ...

الان وایساده به شستن سرتا پاهم خیس شده طفلک.بخدا خیلی ناراحتم براش .چرا بعضی انقد بی درک و نفهمن

الان وایساده به شستن سرتا پاهم خیس شده طفلک.بخدا خیلی ناراحتم براش .چرا بعضی انقد بی درک و نفهمن

خباثت تا به کِی😑

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    
کاش حقوقم خوب میدادن ادم دلش نمیسوخت...واقعا خدا خودش بهمون رحم کنه 

تو این وضعیت حق اعتراضم ندارن ، سریع تعدیل و یکی دیگه، 

بخاطر نگه داشتن شغلشون مجبورن به هر حقارتی تن بدن

تو این وضعیت حق اعتراضم ندارن ، سریع تعدیل و یکی دیگه،  بخاطر نگه داشتن شغلشون مجبورن به هر حق ...

آره دقیقا ..حالا ماشین شستنه که تموم بشه میاد پیش من به دردل کردن.

برو کمکش من بودم به قیمت اخراج تو روش وایمیستادم به مدیر بگو بذارید ساعت فلان ک کارم تموم بشه خودم میرم کمک خانم فلانی اخه کمردرده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
برو کمکش من بودم به قیمت اخراج تو روش وایمیستادم به مدیر بگو بذارید ساعت فلان ک کارم تموم بشه خودم م ...

عزیزم من برم که از فردا میگه یروز تو یروز اون ...انگار این چیزا حالیشه