2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای بچتم ازدواج کرد جهزیه شو مامانت و بده سیسمونی نوه تو رو هم مامانت بده قرار نیست تو ده تا بیاری خرج همشو مامانت بده

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

با بچه اوله هر چی سالم نگه داشته میده بعدی بقیه رو هم شوهرت بخره بفهمه فقط مسئول بچه دنیا آوردن نیست  

تا یه همچین سوالی نشنیده بودم   

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
من دومی رو هم مادر بنده خدام خرید الهی قربونش محبتاش برم

اون ازسر محبت کرده وظیفه ای درکارنیس یکی لذت ببره عشق وحال کنه بعد اسم بچه فامیل بچه به پدربره ولی تمام خرج ومخارج برا طرف مادر

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
بیا اینو جا بنداز. اگه تونستی

من هیچوقت درک نکردم چرا وقتی دونفر دیگه بچه دار شدن پدر و مادر عروس باید جورشو بکشن...یا مثلا دونفر دیگه میخوان ازدواج کنن برن سر خونه زندگیشون پدر مادر عروس باید جهاز بدن.میگن لطف مکرر میشه حق مسلم همینه

والا منم از الان به شوهرم میگم به فکر خرید سیسمونی باشه دیگه بچه اولو بابام اینا دادن بچه دوم یا با توئه یا با بابات اینا ولی چون با خانوادش قهرم دلم نمیخواد حتی یه جوراب واسه بچم بخرن واسه همین برام سوال بود ببینم اگه قراره خانوادش بخرن چکار کنم