2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم از الان به شوهرم میگم به فکر خرید سیسمونی باشه دیگه بچه اولو بابام اینا دادن بچه دوم یا با ...

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
درسته کمک کنن اما دوطرف بخرن خود داماد هم کمک کنه.درکل بنظرم اینطور نیس ک وظیفه پدر مادر عروس باشه.ی ...

ن ما رسممون فرق داره مثلا ۴یا،۵تا تیکه بزرگ برقی مثل یخچال و اینا رو داماد میخره بقیش عروس 

درسته کمک کنن اما دوطرف بخرن خود داماد هم کمک کنه.درکل بنظرم اینطور نیس ک وظیفه پدر مادر عروس باشه.ی ...

خب خرج و مخارج عروسی هم کلا با داماده دیگه...اجاره یا خرید خونه هم داماد....داماد از جهیزیه هم معمولا چند تیکه میده خب

دیگه خانواده عروس جهیزیه میگیرن ...این طبیعیه

ولی سیسمونی خریدن خیلی رسم بیخودیه

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
قانونا جهاز هم پای پسره ولی خب کیه که بدونه

دقیقا از لحاظ قانون تمام وسایل منزل البته در حد متعارف با مرد، حتی سیسمونی هم با مرد، متاسفانه خیلی تو قانون حق و حقوق درست و حسابی واسه زن گذاشتن همه چیز هم انداختن گردن پدر دختر، من که چون پدرم فوت شده بود و خودمم کارمند بودم،  سیسمونی خودمون خریدیم، کارمندم نبودم باز خودمون میخریدیم، واقعا بی غیرتی ما داریم بچه دار میشیم یه زن بی شوهر سیسمونی بده،

اون ازسر محبت کرده وظیفه ای درکارنیس یکی لذت ببره عشق وحال کنه بعد اسم بچه فامیل بچه به پدربره ولی ت ...

بچه اولم که خانواده شوهرم یه دونه شکلات هم نیاوردن برای دخترم تا یکسالگیش حتی یه دونه جوراب هم ندادن بیمارستان هم حتی دست خالی اومدن تولد یک سالگیش مجبور شدن النگو بدن والا تا الانش که پنج سالشه پدر مادرم اینقدر لباس و وسایل خریدن براش شوهرم یکبار هم دیگه خرج دخترمون نکرده یعنی از بس دیده که لباس داره احتیاج ندیده بخره