2777
2789

سلام ماماناي عزيزاگ استرس زدن واکسن ني ني تون اذيتدون ميکن اصلافکرشانکنيدقبلش ازداروخانه يه پمادديکلوفناک ازهموناي ک مادربزرگابراپادردشون استفاده ميکنن تهيه کنيدوقتي واکسن زدين کارنداشت باشين ک بهورزميگ اول سردبزارفرداش گرم..اومدي خون بعدواکسن زدن روجاي واکسنادورش ازهمون پمادابزن يه دستمال کاغذيم بزارروش ک ب لباسش نمالع اين واس دردش براتبشم دوبرابروزنش قطره استامينوفن بده سعي کن قبل ازاينک بازدردبيادسراغش پمادوتکرارکني اصلاب روزدوم نميرس ک فکرشم نميکني بچت واکسن زده ياپاش دردميکن اين برحسب تجربس

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه من که یه پرستار بهم داد چون واکسن ووماهگی نوزدام خیای لد بود با دستور این مراکز لهداشت یرد و گرم . قنداق فقط فنداق پاهاش ثابت بمونه حتی واکسن ۱۸ ماهگیشم قنداقش کردم و بهش گفتم بتید مامان قنداق بشی و قبول کرد

گل میگن چیزی نمالید احتمال داره اثر واکسن ازبین بره 

اخ عزيزمن واکسن ک داخل خالي شده اون پمادچون حالش سرده خنکه بدست خودتم ک بزني کارکمپرس سردوهمراه مسکن انجام ميده

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن

اولا اون پماد رو نمیشه برای بچه استفاده کرد ، هر آدم عاقلی اینو میدونه

دوما مواد واکسن و مواد جذب شده با هم ترکیب بشن  و تداخل کنن ، فاجعه به بار میاد

لطفا کرکره مطبتون رو بکشید پایین ، یه نفر میره استفاده میکنه ، گناهش پای شماست

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
میشه بگین کی این تجربه رو به شما گفته؟از دکترم پرسیدین که این کار درسته یا نه؟

عزيزم تواگ ببيني خودبهورزيادکتربرابچ خودش اينکاروميکن هيچوقت نميگ بهت انجام بده يانده امامن خودم سربچه هام همين کاروکردم حتي کسايک ازگوش دردبچشون کلافه شدن يکم بمالن دوروپشت گوش يه پنبه بزارن روش يه کلاه محکمم بزارن سرش اگ نديدي آروم بشه هرچ گفتي قبول

اولا اون پماد رو نمیشه برای بچه استفاده کرد ، هر آدم عاقلی اینو میدونه دوما مواد واکسن و مواد جذب ش ...

اگ کساي ديگ استفاده نکرده بودن منم نميکردم وخداروشکرم جواب داده مشکليم بوجودنياورده چ براپسر6سالم چ براپسرم ک چندماهشه

اگ کساي ديگ استفاده نکرده بودن منم نميکردم وخداروشکرم جواب داده مشکليم بوجودنياورده چ براپسر6سالم چ ...

عزیزم خدایی نکرده ، اتفاق یکبار میافته

ممنوعیت سنی داره 

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
عزیزم خدایی نکرده ، اتفاق یکبار میافته ممنوعیت سنی داره 

من براپسراول استفاده کردم کلاتجربع فاميليه مشکليم نبوده خداروشکراخ واکسن داخل خالي ميش اين پمادروسطح ماليده ميش کاري بهم نداره ک تداخل پيداکن پسرمم تازه ديروزواکسن چهارماهگي زدم اصلاپيداني واکس زده بس پاشوتکون ميده 

این کار کاملا اشتباهه انجام ندین اصلا  سما تریاکم بدی بچه آروم میشه  خیلی‌ها هم انجام ...

ترياکونظري ندارم اماتجربه خيلياس مشکليم نداشتع چون هم کارکمپرس سردميکن هم مسکنه ربطي نداره ک بگيم مشکل بوجودمياره بچ ادم يجاش دردبيادمسکن نميمالي اروم بش يامسکن نميدي بخوره چ ربطي داره مگ کسي برابچ خودش بدميخاد

اگ طبق نظرپزشکه پ ميگن بچ روتا6ماهگي بهيچ وج هيچ ندين بخوره امابزن توني ني سايت ازترنجبين گرفتع تاشکرسرخوفلوس همع چ ميدن ب بچ تازه بدنيااومده اينک ي پمادموضعيه برادردمشکليم نداشته چ ميخايم هرچيابدجو بديم