2777
2789
عنوان

زندگیم اونی که میخواستم نشد

786 بازدید | 35 پست

اولا همون چیزی که میخواستم بود یه سال بعد از عروسیم همه چیزمون ریخت بهم شوهرم از کارخونه ای که کار میکرد اومد بیرون به کمک بابام کارگاه زد اما کارش نگرفت هر کسی بهش رسید پولش رو خورد واقعا کم آورده دیگه 

همش بهانه گیری و بد اخلاقی میکنه همش بهش امید میدم ولی منم دیگه کم آوردم 

الان خودم باردارم ولی اصلا آرامش ندارم 

میخواستم بعد از زایمانم دیگه نیام سرکار ولی هر جوری فکر میکنم میبینم نمیشه حداقل حقوقم خرج خورد و خوراکمون رو میرسونه 

همیشه چه تو مجردیم چه اوایل متاهلیم بهترین لباسا تنم بود بهترین تفریحات رو داشتم جوری که همه میگفتن ولی الان همش دارم دو دوتا چهارتا میکنم به جایی رسیدم که واسه خریدن یه مانتو بارداری همش دست نگه میدارم تو شرکت همه بهم میخندن حتی بابام که مدیرمه همش بهم میگه اینا چیه میپوشی همش تنگه شکمت میوفته بیرون 

یه اخلاقیم که دارم جلو حتی خانواده خودمم ناله نمیکنم یعنی هیچ کسی نمیدونم وضعمون تا این حد داغونه 

مامانم همش نق میزنه برو یه مانتو بخر ولی خبر نداره دخترش تا این حد بدبخت شده 

حالم از خودم بهم میخوره همش احساس میکنم انتخابم اشتباه بوده ولی شوهرم رو واقعا دوستش دارم خودش همش میگه شرمنده تو و اون بچه ام 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو مانتوبارداریا شمابایدبهم بدین روسیسمونی بچه اول میزارن😑

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲

سلام

زندگی که همه اش خوشبختی و دارایی نیست.بدبختی داره نداری داره  بالا و پایین داره.اتفاقا تو این وضعیت باید نشون بدی جوهر وجودت رو که چقدر قیمتی هستی.چقدر عاشقانه شوهرت و زندگیت رو دوست داری.البته هیچ وقت منت سرش نزار .روزای بد دوومی نداره

من که مامانم یه مشت پیراهن گشاد ومانتو روسیسمونیم گذاشته بود برای عمه هامم بود

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲
این روزا تموم میشه فقط بفکر تغذیت باش.مگه پدرت مدیر نیست ازش بخواه حقوقتو بیشترکنه یا شوهرت اگه میشه ...

شوهرم اینجا نمیتونه کار کنه 

میدونی مشکل چیه کار میاد براش تا لحظه آخر اوکیه یه دفعه همه چیز خراب میشه انگار دعا داره 

یه نفر بهم گفت داری نمیدونم والا