2777
2789
خیلییی بیشتر از چیزی ک فکرشو کنی

من فکرکنم درکت کنم😥

منم۱۵۷ ام ولی از نوع لاغر۴۴کیلوام باستخون بندی ریز

انقدر سرکوفت شنیدم که از خودم متنفرم

خب چیکارکنم دوهفته خوب غذا میخورم  دوباره ۳روز غذام کم بشه فوری لاغررر میشم

میلمم به غذا نمیره

کاربری برای دونفر می باشد😌
خوب حق داره بابا اراده كن و نخور ... وااقعا چون همسرت بازي زن چاق كه ازدواج نكرده پذيرشش خيلي سخ ...

تازه همسرم همش با خانم سر و کار داره ینی کلا با همه جور افرادی سر و کار داره این خیلی رو مخمه😔

----منو ببخش مامانی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلییی بیشتر از چیزی ک فکرشو کنی

ي مدت

قهوه

گريپ فروت

سيب

پرتقال 

هويج

آب با آلو

مخلوط تخم شربني با آب

اينا رو زياد بخور

به جاي نهار و شام

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

من اگه کم مقصر باشم فقط میرم خودمو تو بغلش جا میکنم دیگه هیچی نمیگم خودش بغلم میکنه و میبوسه اگه زیاد مقصر باشم دست میندازم دور گردنش صورتشو میبوسم عذرخواهی میکنم

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
امروز از دکتر تغذیه رژیم گرفتم

افرين قدم خوبي برداشتي

شكلات و شيريني رو از خونه تون بريز دور

به جاش ميوه خشك شده بخور

چاي با پولكي بدون قند بخور

و ي مدت از اونا استفاده كن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

منکه هر موقع شوشومو ناراحت میکنم بهش پیامک میدم حتی اگه کنارم باشه میگم میدونم حق داری از دستم ناراحت باشی منم بودم ناراحت میشدم ولی دوست دارم و اینکارو واس ناراحت کردنت نکردم ولی خب منم ادمم و ممکنه اشتباه کنم میشه بزرگی کنی میدونم مهربونی و منو میبخشی مثل همیشه منو ببخش 😍بعد اونم اشتی میکنه