2777
2789

اسامی پیشنهادی برای نوزادانی که در این ایام متولد میشوند:

امیر کرونا

کرونا سادات

ناقله نسا

بی بی کویده

قرنطینه السلطنه

مبتلاالدوله

دستشورالملوک

ضدالعفون

کویدا

عبدالماسک

الکل میرزا 😂😂

: 😁😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران دبستان یه همکلاسی داشتیم همیشه اخرِ کلاس به معلم میگفت اقا نمیخاین مشق ها رو نگاه کنین.یادش بخ ...

ایول😂😂😂😂

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..
خودت🤦‍♀️🤷‍♀️ وللش

باشه شما درس میگی 

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    

پیام دانش آموزان به معلم و مدیر مدرسه.......

همانطور ک تو کلاس گوشی ممنوع بود

تو گوشی هم کلاس ممنوعه..این در به اون در...🤕🤕🤕

کوه به کوه نمیرسه

آدم به آدم میرسه😂😂😂😂

: ‏مورچه بالدارا خونسردترین حیوونان یکیشونو

تو هوا گرفتم بالشو کندم

برگشت یه نگاهی بهم کرد گفت: به درک، پیاده ‌میرم :))))😂

رفتم سوپرمارکت چیپس بخرم،

یه دختر هم اومد گفت:

آقا ببخشید تن ماهیه مرغ دارین؟ 😳

.

.

.

.

.

.

.

مجلس ختمِ صاحب مغازه فردا از ساعت ۶ الی ۸

خودمم که صبح مرخص شدم دکتر گفت شانس آوردی خون دماغ شدی وگرنه مرگ مغزی شدنت صددرصد بود

😂😂😂😂😂😂😂😂

: دختر بچه تو عروسی مامانش رو گم کرده بود

ازش میپرسن مامانت چی پوشیده بود

میگه: لباس خاله ام

😂😂😂