دوران دبستان یه همکلاسی داشتیم همیشه اخرِ کلاس به معلم میگفت اقا نمیخاین مشق ها رو نگاه کنین.یادش بخیر چقدر التماس کرد هلش ندیم زیر ماشین😅🤣🤣🤣
🙈هیچ توجه کردین از روزی که نمازهای جمعه را تعطیل کردن و مرگ بر آمریکا نگفتن ...مرگ و میر تو آمریکا رفته بالا!؟😃
بعضیجاها میری مهمونی انگار مهندسی چینش میوه دارن موزها رو یهجوری میچینن زیر که اگر یکی رو بکشی بیرون کل سازه فرو میریزه شرفت میره
😒کاری به این ندارم خفاشوگرفتی خوردی ریدی به کره زمین!فقط بمن بگو چطوری گرفتیش؟من یه یاکریم به اون اسکولیو نمیتونم بگیرم
😒.شانس آوردیم چینی نشدیم، فکر کن میری مدرسه بعد زنگ میخوره کیفتو باز میکنی میبینی مامانت برات لای نون لواش خفاش و سبزی گذاشته 😬
شبکه اموزش یکیو اورده واسه اموزش کوتاهی موی مردانهفکر کن از فردا ارایشگر سر کوچه میاد، اموزش بند انداختن با شست پا رو یاد میده
😐به نظرم كرونا ساخته ى دست تپلاسانقد گفتن خدايا اگه مارو لاغر نميكنى دوستامون رو چاق كن كه بزودى يه جامعه ى گرد و قلمبه خواهيم داشت😜
نشسته بودم دیدم بابام برام چایی آورد، اشک تو چشمام جمع شد خواستم بغلش کنم بگم نوکرتم مرد که دیدم مامانم بهش گفت یک چایی هم برای من بریز،بابام گفت: اینا چاییش آشغاله مال دیشبه، بذار برات چایی تازه دم میارم😳😞
این قرنطینه هرچی بیشتر طول بکشه عرض ما هم بیشتر میشه😕.