2777
2789
عنوان

قرص اورژانس

149 بازدید | 12 پست

بچه ها كي خورده بعد٧ روز پريود نشده بچه ها من قرص اورژانس خوردم  ١١ روز پيش امروز روز موعد اصلي پريوديمه پريود نشدم  و شوهرمم مطمعنه كه  جلوگيري كرده اما من چون شك داشتم خوردم ممكنه حامله باشم فردا تست بارداري بدم ؟؟؟ اخه بي بي چك زدم منفي بوذ فردا ازمايش خون بدم يا صبر كنم اخه پارسال با اينكه واقعا جلوگيري مداشتم يه دونه خوردم سريع ٧ روز بعدش پريوذ شدم اين باز ١١ روز گذشته هنوز نشدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص اورژانسی میخوری یا 3،4 روز زود تر از موعد میشی یا 3،4 روز دیرتر بستگی ب بدنت داره

اخه من ١١ روز پيش خوردم امروز روز موعدم بود نشدم  ميترسم خيلي با اسنكه شوهرم مطمعنه هيچي هم داخل نريختع اما زياد رابطه داشتيم تو همون روز فكر كردم شايد با پيش ابم حامله بشم 

میشی استرس داری و هورمونت بهم ریخته تا۱۴روز صبرکن.

اينقدر استرس دارم كه شوهرمم ترسيده هي ميگه بابا من نريختم هي منم ميگم با پيش ابم ادم حامله ميشه 😢😐

اخه من ١١ روز پيش خوردم امروز روز موعدم بود نشدم  ميترسم خيلي با اسنكه شوهرم مطمعنه هيچي هم داخ ...

با پیش اب ک احتمالش کمه 

عزیزم ربطی ب تاریخی ک قرص خوردی نداره مهم تاریخ پریود شماس با این استرسی ک داری معلوم هورمانات بهم میریزه قرص هم ک خوردی نگزان چی؟؟

قرص های بارداری تا 90 درصد درست میگ بیخودی حرص نخور

با پیش اب ک احتمالش کمه  عزیزم ربطی ب تاریخی ک قرص خوردی نداره مهم تاریخ پریود شماس با این است ...

يعني اونقدر استرس دارم  كه خواب و خوراك ازم گرفته شده  امروز موعدم بود كه نشدم