2777
2789
کاره همه ی بچه ها گریه س😆

پروفایلت بچه خودته؟

اگه اره خیلی نازه خدا حفظش کنه

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبابا من فعلا از مجردیم خسته نشدم😂😂😂

خسته هم شده باشی حالاها حالاها باید بمونی کرونا هست 😂

ما چیز زیادی نمی خواستیم، تنها سرزمینی که اندوهش ما را نکشد....

فداتشم عزیزم ارثیه

خداحفطشون کنه.یعنی شما در عرض 3سال 5بچه رو صاحب شدین؟خدابرات حفظشون کنه.خودتون میخاسین .مشخصه فاصلشون کمه.من دخترم 2سالشه دومی دوس دارم ولی استرس دارم چون شوهرم اصلا همکاری نمیکنه ن خونه داری ن بچه داری.البته خودشم راضیه

پروفایلت بچه خودته؟ اگه اره خیلی نازه خدا حفظش کنه

آره عزیزم سلامت باشی ...بچه اولمه الان دوسال و دوماهشه

کوچولوی خودتم ناز و نمکیه

ممنون عزیزم

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘
اره والا اینم شانس مایه اصن من شوور میخوام همین الان شوهر نه ولی بچه خوبه دوستدارم میخوام😍😍😍

بیا خونه ما بچه هامو بدم نگه داری😂

۲۶ ازدواج کردم الان ۲۸ سالمه بچه ندارم ۳۰ سالگی قصد اقدام دارم

واسه دوسال بعدت برنامه ریختی؟ ماشالا

واسه دوسال بعدت برنامه ریختی؟ ماشالا

اره قبل بچه دارن شدن یه برنامه ریزی های دارم که تقریبا ۲ سال دیگه میرسم بهشون برسم اقدام میکنم برای بچه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺