2777
2789
وای چه خوب 😍، منم 38 سالمه و یه دختر 15 ماهه دارم دوست دارم یکی دیگه هم بیارم زودی 

حتما اين كار رو انجام بده بچه پشت سر هم سخت هست ولي شيرينيهاي خاص خودش رو هم داره ، الان كه پسرم داره بزرگتر ميشه دخترم كه بزرگتر هست خيلي خوشحاله و كم كم دارن با هم همبازي ميشن ، ان شا الله شما هم به زودي دوباره صاحب فرزندي سالم و صالح ميشي .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۲سالمه

یک مجرد

من همیشه با ازدواج تو سن پایین مخالف بودم ولی الان دارم میخونم فاصله سنی بعضیا با بچهاشون کمه لذت بچهاشونو میبرن حوصلشو دارن خوشم اومد واقعا

یواش یواش دست ب کارشم😂

خدایا گاهی نگاهی😔😘
اخه یکی دوتا نیس که  پنج تا تو تصورش کن 🤦‍♀️🤦‍♀️

من خودم 21 سالم تموم نشده سه تا بچه دارم اولی با دوتا بعدی دقیقا دوسال و 5 روز فاصله شونه اونا دوقلوان ....والان عادت کردم ب این شرایط اولش سخت بود ولی الان نه

ما چیز زیادی نمی خواستیم، تنها سرزمینی که اندوهش ما را نکشد....

ی دختر ی پسر  ۳قلوهایی ک باردارم ۲تا پسر ی دختر  خخخ ب راحتی

خدا حفظشون کنه براتون عزیزم 😘😘😍😍

ایشالله زایمان راحتی داشته باشی 

قرصی چیزی خوردی که دوقلو سه قلو شد یا ارثیه؟

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘
من ۲۲سالمه یک مجرد من همیشه با ازدواج تو سن پایین مخالف بودم ولی الان دارم میخونم فاصله سنی بعضیا ...

زودتر بجنب تا دیر نشده😂

من خودم 21 سالم تموم نشده سه تا بچه دارم اولی با دوتا بعدی دقیقا دوسال و 5 روز فاصله شونه اونا دوقلو ...

😍😍😍😍😍😍وای خدا اخه چطور از پسشون برمیاین حتما بچه هاتون ارومن ولا به خدا من یکی دارم دیگه بریدم خیلی خسته م از دستش کارش فقط گریه س

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘
😍😍😍😍😍😍وای خدا اخه چطور از پسشون برمیاین حتما بچه هاتون ارومن ولا به خدا من یکی دارم دیگه بریدم ...

کاره همه ی بچه ها گریه س😆