2777
2789
عنوان

دختر یکسال و نیمم بدجور وابسته موبایله😭

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 53 پست
پسرمنم همینطور بود منم میدادم بهش بازی کنه بعد بهش میگفتم یکم بازی کن بده ..ولی نمیداد انقدر گرفت که ...

پسر من نميزاره ازش عكس و فيلم بگيرم با گريه ميخواد گوشيو خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم 1سالشه عاشق گوشیه نمیدونم چرا به زور ازش میگیرم قایم میکنم هیشمی نمیتونه گوشی تو دست بگیره

اصلا اینکارو نکن بذار رو حالت پرواز بده دستش بذار چشمش سیر بشه ...اینطوری بدتر حریصتر میشه ..یه دوره است تموم میشه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

عین دخترمن ۲۰ ماهشه گوشی اصلادس نمیگیرم تانگیره ازم وای به حالم مجبورشم زنگ بزنم یازنگ بخوره دیونم میکنه دیگه بعدم نمیده میگیرم بدگریهههههه میکنه گاهی کم میدم دسش همه سوراخاشم بلدهس میره کلافم میکنه 

دوستِ عزیزتاتوانی درجهان یکرنگ باش قالی ازصدرنگ بودن زیرپاافتاده...

بچه خواهر من ۳ سالشه 

هنوز زیاد گوشی دستش نمیگیره شایدهفته ای یه بار کارتون بذاریم نگاه کنه در حد یه ساعت

از الان که خیلی زوده برا تبلت و گوشی

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
پسر من نميزاره ازش عكس و فيلم بگيرم با گريه ميخواد گوشيو خسته شدم

دقیقا پسرمنم اینطوری بود الان درست شده ازبس دادم بهش خودش انداخت اونطرف 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
نه بابا  بخره خودشو راحت کنه

عاخه بچه که اینطوری تربیت نمی شه درسته 7 ساله اول امیره اما با نظارت مادر پدر امیره

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  
بچه خواهر من ۳ سالشه  هنوز زیاد گوشی دستش نمیگیره شایدهفته ای یه بار کارتون بذاریم نگاه کنه در ...

من چون دوقلو داشتم ی جاهای خسته میشدم فیلم میذاشتم ببینن. عادت کردن. 

عاخه بچه که اینطوری تربیت نمی شه درسته 7 ساله اول امیره اما با نظارت مادر پدر امیره

نظر غیر کارشناسی بحث نداره.

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

اره خب با نظارت پدر و مادر از آی‌پد استفاده کنه

هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید