2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه دارن بیان

88 بازدید | 9 پست

پسر من شش سالشه از چهار سالگی تقریبا مهد رفته امسالم که پیش دبستانی بود بخاطر کرونا تعطیل شد همیشه بهار و تابستون هر روز یا یه روز درمیون پارک بود الان همش خونه ست ریخت و پاشش خیییییلی زیاد شده همش عصبی میشه لجبازی میکنه اینو میخام اونو میخام واقعا دیگه اعصابم نمیکشه از دستش بچه های شما چطورن ازار و اذیت ندارن تو خونه؟

عادیه عزیزم 

ماهم یکی ازایناداریم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم ببخشید یه سوال داشتم مهد بچه های چن سال ب بالا رو ثبت نام میکنه؟ دختر ۲ساله م رو میشه بذارم مهد؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

دختر منم همینه، دیگه واقعا عین گربه ایی که انداختی تو قفس شده، بهونه گیر و لجباز و بی حوصله و حرف گوش نکن و وابسته 😟 بازی میکنه خسته میشه هی میاد حرف میزنه، میتونه به طور مدوام 5 ساعت بی وقفه حرف بزنه 😢

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
گلم ببخشید یه سوال داشتم مهد بچه های چن سال ب بالا رو ثبت نام میکنه؟ دختر ۲ساله م رو میشه بذارم مهد؟

زمانی بذار مهد که قشنگ حرف بزنه هر اتفاقی تو مهد میفته بتونه تعریف کن بعد سه سال بهتره

دو سال به بالا اکثرا بدون پوشک

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
دختر منم همینه، دیگه واقعا عین گربه ایی که انداختی تو قفس شده، بهونه گیر و لجباز و بی حوصله و حرف گو ...

باز پنج سال بهتره فکر کنم اموزش مجازی ندارن برای اونم  پدر منو در میاره تا بیاد انجام بده

باز پنج سال بهتره فکر کنم اموزش مجازی ندارن برای اونم  پدر منو در میاره تا بیاد انجام بده

دختر من 6 سالشه، آموزش مجازی هم دارن، 5 ساعت بی وقفه حرف میزنه 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
زمانی بذار مهد که قشنگ حرف بزنه هر اتفاقی تو مهد میفته بتونه تعریف کن بعد سه سال بهتره

اوهوم مرسی عزیزم 

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃