salabcdef مدیر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 107 عنوان اگر قرار باشه از زندگیتون فیلم بسازن، اسمش؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 49 پست مال خودم: پشت همه اتفاقای بد حکمتی است😏😑😒 نیا باران... زمین جای قشنگی نیست. من از اهل زمینم؛ خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد... 1399/02/08 | 01:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
salabcdef مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 107 نظراتو خوندم یادم رفت😑 اها....زندگی سگی سگی! همه همینن😭 یکی اسم شاد انتخاب نکرد. هیییی😑😔😔 نیا باران... زمین جای قشنگی نیست. من از اهل زمینم؛ خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد...
salabcdef مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 107 خب اسم شادش میشه خانوم اسکول شوهر سواستفاده چی!😑 😂😂😂😂😂😂 نیا باران... زمین جای قشنگی نیست. من از اهل زمینم؛ خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد...
لیلاجووووووونی عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 1364 والا کافیه من گردنم اتفاقی کج شه اقا فوری سوار میشه😣
salabcdef مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 107 من که از زندگی خیری ندیدم همش بدبختیبیچارگیهی روزگارچی بگم که دلم خونه نیا باران... زمین جای قشنگی نیست. من از اهل زمینم؛ خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد...