2777
2789
عنوان

اگر قرار باشه از زندگیتون فیلم بسازن، اسمش؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 49 پست
ریدمان اندر ریدمان😑

😂😂😂😂😂😂😂

نیا باران... زمین جای قشنگی نیست. من از اهل زمینم؛ خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم برای شما اتفاق نیوفتد😐

😂😂😂😂😂وای

نیا باران... زمین جای قشنگی نیست. من از اهل زمینم؛ خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد...

همین نام کاربریم

گل حسرت🥀🥀🥀

خیلی حسرت گذشته رو میخورم

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

مانعی ب نام زندگی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من و کلید گمشده ی   ح س ن😁😁🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂🤣🤣🤣