2777
2789
عنوان

بزرگترین اشتباه زندگیم😔

629 بازدید | 36 پست

هیچوقت حقوق نخونید تروخدا. بزرگترین اشتباه زندگیم 

انتخاب رشته حقوق بوده😔بدترینش انتخاب ارشد جنجه شناختی بود.

کاش معلم بودم

هر روز مسائل تو حیطه جرم.این تاپیک های خیانت ک میخونید داغون میشید من هر روز میبینمو میشنوم

اینجا به روحم آسیب زده

همش میترسم 

بخدا قستم صورت میشورم یا موهامو میشورم چشام ک بستس حس میکنم یکی کنارمه

من خیلی پشیمونم

کاش انتخاب زندگیم معلمی بود تا طرف مقابلم فرشته های کوچولو بودن

نه پسری که به جرم تجاوزعنفی محکوم به اعدامه

یامادری که بچه هاش رو کشته

پوووف از وقتی عضو نی نی سایت شدم درد دلام گل کرده😔

چی بگم الان واقعا

یکم دل داریم بدید

تروخدا هرگز سمت چیزای خشن نرید یه زن مثه گل لطیفه

لطیف باشید بابا😐

لطفا برای خوشبختیم یک صلوات بفرستید😙😙🤗

چرا وقتی میخواستی بری فکر لطافت نکردی😐😐😐🎈ما خیلی وکیلای زن موفق داریم با زندگی و روان خوب

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من فیلم پلتفرم رو دیدم تا چند روز روانم بهم ریخت 

تازه همه میگفتن خیلی قشنگه ببینید ببینید 

من فقط و فقط مرگ میخوام 🖤 لطفا برام آرزوی مرگ کنید و اگه دوس ندارید ارزوی مرگ کنید ارزو کنید به خواسته م برسم 🖤☺️

خوبه ک سر کار میری😐من ک حقوق تا لیسانس البته و بیکار🙄

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون