2777
2789

دستم به شلوارتون کمکم کنید 😓😓

از صبح دارم فکر میکنم هیچی به ذهنم نمیاد 

موضوع ها         کفش      ناخن      دندان درد   هستند 

هرکدوم که بهتره رو بگید 🤗🙂

میدونم خیلی پرروام 😅

کمکم کنید دیگهههه

اینم میدونم موضوع از این مسخره تر پیدا نمیشه 

از گوگل هم بگیرم معلوم میشه 

دیگ کاری داره

کسی ک همچین موضوع مسخره ای داده انشای مسخره ای میخاد 

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندان و درد نسبتی دارند دیرینه

مثل ناخن مثل کفش

دندانی که بر آن شهد و شکر میپاشند

میکند فریاد

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

به شلوار😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

درمورد کفش بنویس راحتتره

اینطوری شروع کن مثلا 

کفش یابهتره بگیم اولین چیزی که انسان باان رو این کره خاگی شروع به قدم زدن میکند اهسته اهسته شروع میگند میدود و دراخر بدون کفش به این زندگی خاتمه میدهد

مادختر ها کفش های بسیاری درزندگی تجربه میکنیم 

ازکفش هایی که با دیدن کارتون های رویایی میپوشیم تاکفش هایی ک در عقد دوستانمان اسم زیرشان مینویسم ادامه بدخ این شکلی😅

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤