2777
2789
عنوان

اگه لیسانس بگیرم و..

174 بازدید | 16 پست

اگه لیسانس بگیرم ودیگه درس نخونم وبرم دنبال کار نامرتبط خیلی حس بدی میاد سراغم بعدا؟ چون حس میکنم علاقه به درس خوندن ندارم

ترم 6هستم 26سالمه ورشتم روانشناسیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم لیسانس گرفتم ولی یه روزم دنبال کار نرفتم چون از خانه داری لذت میبرم.اصلا هم پشیمون نیستم که چرا درس خوندم و کار نکردم.بعضی وقتا یه حس کوچولوی پشیمونی میاد سراغم ولی خیلی زودگذره

استادم هم گیر داده اما اصلا انگیزه وعلاقه ندارم 

منم الان پشت کنکوریم

خسته شدم واقعا میدونم چی میگی

بعضی روزا اصلا درستو حسابی درس نمیخونم

ولی بازم توکلم به خداس که ان شاءالله امسال بشه سال اخری که کنکور میدم و خلاص بشم تا ۲ سال 

شماهم توکلت به خدا بشه همه چی درست میشه

عزیزم میشه یکم درباره رشتت بگی ببخشیدا خیلی برام مهمه بدونم باید چ ویژگیایی داشته باشی ک بتونی این رشته رو بخوونی

دانشگاه ازاد خوبع یا دولتی

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران!
عزیزم میشه یکم درباره رشتت بگی ببخشیدا خیلی برام مهمه بدونم باید چ ویژگیایی داشته باشی ک بتونی این ر ...

صد درصد دولتی.

کلا تمام رشته ها بچه های دولتی امکانات بیشتر دارن.

من خودم پیام نوری بودم ولی دولتی زیاد دیدم الان دختر داییم داره دانشگاه تهران روان شناسی میخونه یه کلاسایی براشون میزارن عجیب

نمیدونم  حس میکنم افسردگی گرفتم

افسردگی گرفتین چون نظرتون فرق کرده و واقعیتی ک الا هسسشو دارین با این نظر جدید مقایسه میکنین

اینکار اشتبه

لطفا لیسانسو بگیرینو بعدش ی نظر دیگ برا خودتون قرار بدین