2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 😔😔😔

141 بازدید | 12 پست

من آشپزیم خیلی خوبه یعنی خب همه میگن بعد من توی پیجم دلم میخاست غذاهایی که درست میکنم و تزیینشون میکنمو استوری بذارم خیلی عشق میکنم با اینکار .چندروز پیش دونات درست کردم بعد دختر خالم برام استیکره خنده گذاشت خیلی ناراحت شدم اما ب رو خودم نیاوردم و نوشتم مرسی عزیزم .بعد گفت فک کردی بقیه نمیتونن اینارو درست کنن منم گفتم من این فکرو نکردم و خیلی شوکه شدم و اعتماد ب نفسم اومد پایین .کلا انگار ذوقم کور شده خیلی ناراحت شدم همیشه تو زندگیم ذوق هرچیو داشتم یکی تو ذوقم زده .کلا انگار اعتماد ب نفیم اومده پایین 

حسودی میکنن خودش نمیتونه بزار شما

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چقد اسون اعتماد به نفست نابود میشه

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏
اصن کلا از بعده ازدواجم اعتماد ب نفسم صفر شده .از بس مادرشوهرم نابودم کرده😔

عجیبه والاه مگه مادر شوهرت   چیکارت میکنه ک  بعدم دختر خالت گفته بگو  تو هم درس کن بزا ما از تو یاد بگیریم

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏
تو یه ساختمونیم 

وای چه بد