بچه ها کسایی ک میگن ما نداریم و نمیرسونیم و ب سر ماه نمیرسه که پس انداز کنیم نیان لطفا...فقط خانومایی که چندین ساله بلدن چجوری مدیریت کنن و برسونن خانمای دهه شصتی و هفتادی اوایلش البته فکر کنم خوب بلدن...من امروز دوباره نشستم هزینه هامونو میخام بنویسم چون دیگه رد داده بودم هروز کلی خوراکی میخرم و میخورم غذا از بیرون میخورم کمدام پره ولی هی پیجا رو زیرو رو میکنم و نقشه میکشم برم بخرم و اصلا هیچ پس اندازی ندارم هسچ هدفی ندارم اصلا دیگه هدف و پس انداز درونم مرده ...بیاید به هم کمک کنیم امید بدیم ....ذوق داشته باشیم ک اگ فلان کارو نکردیم در عوضش یکار بهتر کردیم ...
من اول ماه حدود ده ملیون دوازده ملیون کنار میزارم باهاش سریع تتر می خرم و تو میلی طلا با اون پولم هم پولم هدر نمیره هم ی سودی میره روش. ادم این جور کم کم بخره یهو می بینه کلی دلار و طلا داره
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.