2777
2789

بچه ها کسایی ک میگن ما نداریم و نمیرسونیم و ب سر ماه نمیرسه که پس انداز کنیم نیان لطفا...فقط خانومایی که چندین ساله بلدن چجوری مدیریت کنن و برسونن خانمای دهه شصتی و هفتادی اوایلش البته فکر کنم خوب بلدن...من امروز دوباره نشستم هزینه هامونو میخام بنویسم چون دیگه رد داده بودم هروز کلی خوراکی میخرم و میخورم غذا از بیرون میخورم کمدام پره ولی هی پیجا رو زیرو رو میکنم و نقشه میکشم برم بخرم و اصلا هیچ پس اندازی ندارم هسچ هدفی ندارم اصلا دیگه هدف و پس انداز درونم مرده ...بیاید به هم کمک کنیم امید بدیم ....ذوق داشته باشیم ک اگ فلان کارو نکردیم در عوضش یکار بهتر کردیم ...

من اول ماه حدود ده ملیون دوازده ملیون کنار میزارم باهاش سریع تتر می خرم و تو میلی طلا با اون پولم هم پولم هدر نمیره هم ی سودی میره روش. ادم این جور کم کم بخره یهو می بینه کلی دلار و طلا داره

واسه هر ماهت هدف تعیین کن مثلا این ماه میخوام پالتو بخرم

ماه بعد باز یه هدف دیگه .

بعد برای باقی ماندش اولا هم برنامه داشته باش هم اینکه بنویس توی دفتر یا گوشیت ریز تا درشت خرج هاتو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB