2777
2789
عنوان

متخصص های بیبی چک لطفاً یک دقیقه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 41 پست

عزيزم بعد نيم ساعت هالش پررنگتر شد؟؟مال منم خيلي بي رنگ بود ايشالا كه مثبته برات اگر مثبت باشه رفته رفته يكم رنگش بيشتر ميشه

هاله اگر سفيده منفيه ولي اگر صورتي يا بنفشه اميد داشته باش ايشالا بحث فاطمه زهرا مثبته و مامان شدي

برا خواهر منم دعا كن دو ساله منظره

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بعد نيم ساعت هالش پررنگتر شد؟؟مال منم خيلي بي رنگ بود ايشالا كه مثبته برات اگر مثبت باشه رفته ...

خیلی ببخشید همون اول که ادرار ریختم من این هاله رو دیدم هاله صورتی داره 

ایشالا به حق فاطمه زهرا همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه

رادمهر پسر قشنگم عاشقتم عشق مامان همه کسمی تو🤩😘
ممنونم خداکنه...همچنین شما...هیچوقت فکر نمیکردم انتظار برا بچه اینقد سخت باشه

ممنونم.....خیلی خیلی سخته خدا دل همه ی منتظرارو شاد کنه

توروخدا راست میگی؟توام دیدی هاله رو؟

اره دیدم  بی بی چک من بعد یه هفته تاخیر حتی روز موعدمم منفی بود هاله اینطوری افتاد الان عکسشو میفرستم

خداجونمم  به امید ت هر چی به مصلحتمه برام پیش بیاد خودمو  میسپارم به تو ❤️
البته بعد یه روز اینطوری شد کم‌کم پررنگ میشه بمونه

هاله ی شما پررنگ تره 

حالا من فردا هم یدونه بیبی چک میگیرم ببینم چی میشه

میشه برام دعا کنی؟

هاله ی شما پررنگ تره  حالا من فردا هم یدونه بیبی چک میگیرم ببینم چی میشه میشه برام دعا کنی؟

چشم انشالله بارداری عزیزم مشکلت چیه؟

تنبلی تخمدان شدید  ازش متنفرم آذر ماه نینیم سقط شد

منم تنبلی تخمدان شدید داشتم عسل و‌سیاهدونه خوردم با قطره ویتاگنوس باردارشدم  من هر ماه با امپول پریود میشدم 

منم تنبلی تخمدان شدید داشتم عسل و‌سیاهدونه خوردم با قطره ویتاگنوس باردارشدم  من هر ماه با امپول ...

منم پریودام خیلی نامنظمه

۶ابان آخرین پری بود و ۲۴اذر نی نی سقط شد

ولی حسم میگه باز باردارم

آخه کمر درد دارم سینه هام بزرگ شده و علائم زیاد دارم بازم نمی‌دونم توکلم به خداست

منم پریودام خیلی نامنظمه ۶ابان آخرین پری بود و ۲۴اذر نی نی سقط شد ولی حسم میگه باز باردارم آخه کم ...

انشالله اگه به مصلحتته و باز سقط نمیشه بارداری اگرم قراره سقط بشه همین که نباشی بهتره باز خدا بهتر میدونه خودتو بسپار به خدا دلتو خوش نکن فعلا تا یه بی بی دیکه میزنی