2777
2789
عنوان

سونوی بقایا ی سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 39 پست
برو سونو انشالله دفع میشه اگه زبونم لال نشده بود بیا بت چنتا دارو گیاهی معرفس کنم من خودم بقایا رو ب ...

عروس پشت پرده؟من همممه چی مصرف کردم

اگه بقایاش از جفت باشه دفع نمیشه،تا الان باید میشد من که همون هفته اول خوردم نشد چه برسه بعد از یکماه

انشاالله واسه این دوستمون موثر باشه❤

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
چون بقایا داری ترشح خونی داری من ببخشید ترشح کشدار خونی داشتم،مشخص بود به چیزی وصله ولی هرکاری کردم ...

راضیم کورتاژ بشم دقیقا منم ترشحات کشدار خونی دارم پس فکر کنم دفع نشده چون هنوز دارم ترشحات😭😭😭😭

باران باش ببار و مپرس که کاسه های خالی از آن کیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای تورو خداااااا بگو فردا بخرم اگه باز بود خسته شدم ،،، 

دوتا ترکیب هستش فقط از الان بگم خیلی تلخن اگه تحمل کنی بدون نبات بخوری خوبه

ترکیب اول سیاه دانه بومادران و مریم گلی

ترکیب دوم عروسک پشت پرده زیره رازیانه ریشه شاتوت و زعفران

از هرکدوم روزی دو لیوان مصرف کنین

من خودم یک سانت بقایا داشتم اما همونم کلی اذیتم کرد با قرص متیل دفع نشد موند با پریود بعدیم ک اینارو مصرف کردم دفع شد

انشالله دفع ک شد خونریزیتم تموم شد قرص ال دی شروع کن تا پریود بعدیت منظم باشه

همسرم دلیل من است. 💜🌱
بیمارستان نه برو پیش متخصص،اون نامه میده بری بیمارستان وقتی اینهمه مونده یعنی دفع نمیشه فقط داری خ ...

دقیقا همینجوریه اصلا توان هیچ کاری رو ندارم 

از کورتاژم همه میترسوننم میگن خیلی سخته ،،، انجام نده نمی‌دونم بیهوشی کامله یا موضعی؟؟ زن داداشم میگه اصلا کورتاژ نکن خودشم سقط داشت گفت ۶ ماه طول کشید تا دفع شد

از کورتاژم همه میترسوننم میگن خیلی سخته ،،، انجام نده نمی‌دونم بیهوشی کامله یا موضعی؟؟ زن داداشم میگ ...

وای6ماه زیاده من اون هفته کورتاژ شدم بیهوشی کامل گرفتم

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

چه جوریه خیلی اذیت دا ره؟؟

نه ی امپول بی هوشیو تموم... من صبح رفتم عصرم مرخص شدم.. فقط قبل عمل ناخوداگاه بطری اب باهام بود یکم اب خوردم وقتی هوش اومدم بدجوری بالا اوردم... سرگیجه هم اضافه شد.... و چند روزم درد شبیه پریودی ک قرص میخوردم براش

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

از کورتاژم همه میترسوننم میگن خیلی سخته ،،، انجام نده نمی‌دونم بیهوشی کامله یا موضعی؟؟ زن داداشم میگ ...

کورتاژ سخته؟؟؟؟؟عملی راحت تر از کورتاژ نیست

بیهوش میشی و به هوش اومدی تموم میشه چندساعت بعدم مرخصی

هیچچچی نداره راحتم میشی

نه ی امپول بی هوشیو تموم... من صبح رفتم عصرم مرخص شدم.. فقط قبل عمل ناخوداگاه بطری اب باهام بود یکم ...

واسه بیهوشی کامل باید ناشتا باشی،بخاطر همون بالا اوردی،اگه بی حسی از کمر بودی بالا نمی اوردی