2777
2789
عنوان

خانم های عزیز بیایین ببین بی بی چک مثبته یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 46 پست

ببین این خطا به خاطر وجود hcg که همون جفت ترشح میکنه هستش و این روند وفتی بوجود میاد که به تابم پریودت برسه یعنی باید دیواره رحمت بقدری باشه که دیگه ریزش نداشته باشه که کم کم لانه گزینی شه و hcg ترشح شه تا تو ادرار یا خون خودشو نشون بده پس به اون قدر نرسیده هنوز حتی اگه آز بری فردا احتمالا اگه حامله باشی بین ۵ تا ۲۵ نشون بده که باز نمیگن حامله ای میگن باید بعد یه هفته تکرار شه چون بین ۵تا ۲۵ ممکنه لانهگزینی نشه و دفع شه و اصلا حاملگی اتفاق نیفته دیگه کاملتر از ین نمیتونم بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین این خطا به خاطر وجود hcg که همون جفت ترشح میکنه هستش و این روند وفتی بوجود میاد که به تابم پریو ...

یعنی زوده برا بی بی

بنظرتون کی دوباره امتحان کنم

یعنی زوده برا بی بی بنظرتون کی دوباره امتحان کنم

تا تایم پریودتون باید وایسید اگه دیدیدن پریود نشدین دو روز بعدشم هاله میندازه تو بیبی چک ولی پر رنگ نمیشه خیلی . ولی تو آز نشون میده خیلی کمه تیتر ولی درسته اگه نی نی میخوای ایشالا مثبت بشه و اگه فکر میکنی مثبت میشه بد نیس از الان قرص فولیک اسید ۱ بخوری هر شب یدونه ضررم نداره حتی تگهدحامله نباشی خوبه واست

به قول دیگه تا تاخیر اتفاق نیفته نمیشه گفت حامله 

یه سوالم اینکه من همیشه تخمک گذاریم منظم بود

ولی این ماه فک کنم بلافاصله بعد تموم شدن پریودم بود

بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه

ماه رمضون میتونی روزه بگیری مشکلی نیس تا اونموقع فقط غذای مقوی بخور سحری و افطارت منم دعا کن ۲۴ هفته ...

ممنون خانمی

ان شاالله نی نی تون رو سالم بغل بگیرین

یه سوالم اینکه من همیشه تخمک گذاریم منظم بود ولی این ماه فک کنم بلافاصله بعد تموم شدن پریودم بود ب ...

فکر میکنی مطمئن باش همون وقت همیشه بوده با این اوصاف نی نی میخوای ایشالا خدا دامنتو سبز کنه و خبر بارداریتو بدی یه ۱۰ روز دیگه

سلام به همه

من ۱۶فروردین روز پریودیم بود

۲۷فروردین رابطه محافظت نشده داشتم

الان چن روزه که هم دندونام درد میکنه هم بدن دردم و س.ی.ن.ه هام خیلی درد میکنه

نمیخاستم باردار شم ولی از وقتی علائمو دیدم خیلی شک کردم

زیر دلم خیلی درد میکنه

راسته حدودا ۵روز پیش چند قطره خون دیدم خیلی کم

تاپیک زدم کسی جوابمو نداد اینجا اومدم

فکر میکنی مطمئن باش همون وقت همیشه بوده با این اوصاف نی نی میخوای ایشالا خدا دامنتو سبز کنه و خبر با ...

ممنون. دعا کنید ان شاالله باردار باشم

ماه دوم اقدامم بود. یکم عجله دارم😁